Neler Yeni

çok yavaş konuşuyorum

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam onun egzersizleri vardı bi göz atın isterseniz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaslar ben Çok ağır konuşuyorum ilber ortaylı gibi yavaş yavaş yani bana öyle geliyor sesimi dinlediğimde ve o ses bana ait değilmis gibi geliyor. sorunum ağır yavaş konuşmamı nasıl asabilirim ailem hep bana diyor senin konuşman anlaşılmıyor ne yaparak yardımcı olur musunuz?
Fazla kitap okumuyor musun?
Sesli kitap okuma çalışmaları yapabilirsin. Ama hızlı okumaya çalış. Belki işe yarar. Kısa sürede olacak şey değil ama hemen pes etme.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kitap oku ve bunu hızlı yap

Tarık06

80+
emin ol hızlı konuşmaktan çok daha iyi bir şey
sesli kitap okuyorum az öncede annemin yanında okudum annem bana dedi sen kekemesin kendini bilerek öyle yapıyorsun ***** dedi bana bende üzüldüm ya oralim bozuldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla kitap okumuyor musun?
Sesli kitap okuma çalışmaları yapabilirsin. Ama hızlı okumaya çalış. Belki işe yarar. Kısa sürede olacak şey değil ama hemen pes etme.
sesli kitap okuyorum zaten az öncede annemin yanında okudum annem bana dedi sen kekemesin kendini bilerek öyle yapıyorsun ***** dedi bana bende üzüldüm ya moralim bozuldu kitap okuyacak hevesim kalmadı okumadım

Kitap oku ve bunu hızlı yap
sesli kitap okuyorum zaten

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Üzülecek bir şey yok, tek yapman gereken sesli bir şekilde her fırsatta kitap okumak bunu yaparak kısa zaman da bu sorundan kurtulursun diye tahmin ediyorum.

Tarık06

80+
Üzülecek bir şey yok, tek yapman gereken sesli bir şekilde her fırsatta kitap okumak bunu yaparak kısa zaman da bu sorundan kurtulursun diye tahmin ediyorum.
ama bana diyorlar sen kekemesin konuşmayı bilmiyorsun benim bir tane abim var oda kekeme bazı kelimeleri söyleyemiyor annem hep bana diyor sen abin gibisin konuşmayı bilmiyorsun diyor bana

Hocam internete akıcı konuşma egzersizleri yazın, tekerlemeler falan oluyor.
teşekkür ederim yazacağım

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,635
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
ama bana diyorlar sen kekemesin konuşmayı bilmiyorsun benim bir tane abim var oda kekeme bazı kelimeleri söyleyemiyor annem hep bana diyor sen abin gibisin konuşmayı bilmiyorsun diyor bana

Kardeşim üvey evlat falan mısın sen annen neden sana böyle davranıyor?

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Hocam kekemeler yavaş konuşmaz takıla takıla konuşur.Sesleri çıkarmakta zorlanır.Siz konuşuyorsunuz ama normalden daha yavaş.

Tarık06

80+
Kardeşim üvey evlat falan mısın sen annen neden sana böyle davranıyor?
hayır değilim ama yavaş konuşmamı istemiyor ben yavaş konuşuncada sinirleniyor o yüzden böyle bana kızıyor.

Hocam kekemeler yavaş konuşmaz takıla takıla konuşur.Sesleri çıkarmakta zorlanır.Siz konuşuyorsunuz ama normalden daha yavaş.
evet ben konuşuyorum ama normalden daha yavaş benim abim kekeme hep takılıyor

Top Bottom