Dave Mustaine
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Hocam onun egzersizleri vardı bi göz atın isterseniz.
Fazla kitap okumuyor musun?Arkadaslar ben Çok ağır konuşuyorum ilber ortaylı gibi yavaş yavaş yani bana öyle geliyor sesimi dinlediğimde ve o ses bana ait değilmis gibi geliyor. sorunum ağır yavaş konuşmamı nasıl asabilirim ailem hep bana diyor senin konuşman anlaşılmıyor ne yaparak yardımcı olur musunuz?
sesli kitap okuyorum az öncede annemin yanında okudum annem bana dedi sen kekemesin kendini bilerek öyle yapıyorsun ***** dedi bana bende üzüldüm ya oralim bozulduemin ol hızlı konuşmaktan çok daha iyi bir şey
sesli kitap okuyorum zaten az öncede annemin yanında okudum annem bana dedi sen kekemesin kendini bilerek öyle yapıyorsun ***** dedi bana bende üzüldüm ya moralim bozuldu kitap okuyacak hevesim kalmadı okumadımFazla kitap okumuyor musun?
Sesli kitap okuma çalışmaları yapabilirsin. Ama hızlı okumaya çalış. Belki işe yarar. Kısa sürede olacak şey değil ama hemen pes etme.
sesli kitap okuyorum zatenKitap oku ve bunu hızlı yap
egzersizleri nasıl nerden göz atabilirim?Hocam onun egzersizleri vardı bi göz atın isterseniz.
Hocam internete akıcı konuşma egzersizleri yazın, tekerlemeler falan oluyor.egzersizleri nasıl nerden göz atabilirim?
ama bana diyorlar sen kekemesin konuşmayı bilmiyorsun benim bir tane abim var oda kekeme bazı kelimeleri söyleyemiyor annem hep bana diyor sen abin gibisin konuşmayı bilmiyorsun diyor banaÜzülecek bir şey yok, tek yapman gereken sesli bir şekilde her fırsatta kitap okumak bunu yaparak kısa zaman da bu sorundan kurtulursun diye tahmin ediyorum.
teşekkür ederim yazacağımHocam internete akıcı konuşma egzersizleri yazın, tekerlemeler falan oluyor.
Kardeşim üvey evlat falan mısın sen annen neden sana böyle davranıyor?ama bana diyorlar sen kekemesin konuşmayı bilmiyorsun benim bir tane abim var oda kekeme bazı kelimeleri söyleyemiyor annem hep bana diyor sen abin gibisin konuşmayı bilmiyorsun diyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim yazacağım
Hocam kekemeler yavaş konuşmaz takıla takıla konuşur.Sesleri çıkarmakta zorlanır.Siz konuşuyorsunuz ama normalden daha yavaş.ama bana diyorlar sen kekemesin konuşmayı bilmiyorsun benim bir tane abim var oda kekeme bazı kelimeleri söyleyemiyor annem hep bana diyor sen abin gibisin konuşmayı bilmiyorsun diyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim yazacağım
hayır değilim ama yavaş konuşmamı istemiyor ben yavaş konuşuncada sinirleniyor o yüzden böyle bana kızıyor.Kardeşim üvey evlat falan mısın sen annen neden sana böyle davranıyor?
evet ben konuşuyorum ama normalden daha yavaş benim abim kekeme hep takılıyorHocam kekemeler yavaş konuşmaz takıla takıla konuşur.Sesleri çıkarmakta zorlanır.Siz konuşuyorsunuz ama normalden daha yavaş.
Böyle saçma şey mi olur?ailem rap sevmiyor ve dinlememe izin vermiyor
sevmiyorlar işte diyorlar rap dinleme seni bozar rap soytarı müziğidir diyorlar bana hep?Böyle saçma şey mi olur?