Neler Yeni

Çok yavaş yemek yiyorum ne yapmalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz içerik - Troll Konu ve Cevap
Çok yavaş yemek yiyorum babam hep hızlı yemek ye hızlı yemeye alış diyor. ne yapmalıyım?

123kral14

80+ Silver
çokta yavaş yemede ben son yakalandığım depremden sonra her yemeğimi son yemeğimmiş gibi tadını çıkartarak yiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yavaş yemek sağlığın için daha iyi böyle devam et.
Babam bana hep hızlı yemek ye sen bir yemeği bir saatte yiyorsun yarın işe gitsen çalışsan işte ne yapacaksın milletin işidir insana 5-10 dk yemek için veriyorlar diyor ben normalde yemeği 20-25 dakikada falan yiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam bana hep hızlı yemek ye sen bir yemeği bir saatte yiyorsun yarın işe gitsen çalışsan işte ne yapacaksın milletin işidir insana 5-10 dk yemek için veriyorlar diyor ben normalde yemeği 20-25 dakikada falan yiyorum
çokta yavaş yemede ben son yakalandığım depremden sonra her yemeğimi son yemeğimmiş gibi tadını çıkartarak yiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
bende aynı şekildeyim hocam artık hiçbirşeyi es geçmiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
işinizde yemek için 5/10 dk veriyorsanız aşırı vasıfsız eleman olmanız lazım hocam rahat rahat yersiniz yemeğinizi 20 dk uzun bir süre değil

işinizde yemek için 5/10 dk veriyorsanız aşırı vasıfsız eleman olmanız lazım hocam rahat rahat yersiniz yemeğinizi 20 dk uzun bir süre değil
Bazen yemek yemem 30-35 dakikaya bile çıkıyor bu yıl dershaneye gidiyorum bu yüzden dershanede her gün öğlen arasından 30 dakika önce izin alıp çıkıyorum ev yakın eve gidip yemek yiyorum sonra tekrar dershaneye gidiyorum normalde dershanede öğlen arası 30 dk bende yetişemiyordum önceden

Ben hızlı yiyorum ama bitince üzülüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yavaş yemek sağlığın için daha iyi böyle devam et.
Bazen yemek yemem 30-35 dakikaya bile çıkıyor bu yıl dershaneye gidiyorum bu yüzden dershanede her gün öğlen arasından 30 dakika önce izin alıp çıkıyorum ev yakın eve gidip yemek yiyorum sonra tekrar dershaneye gidiyorum normalde dershanede öğlen arası 30 dk bende yetişemiyordum önceden

jımalya

80+ Bronze
babni dinleme birsey bilmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom