Amaç daha hacimli ve sağlıklı bir vücut ise spora başlamalısın.aynı zamanda hobi olarak düşünüyorsan.eğer sadece kilo almak istiyorsan merak etme yaşın ilerledikçe metabolizman yavaşlayacağı için kilo alacaksın.Bence dert etmene gerek yok.emin ol spor yapmadan kilo alırsan daha sağlıksız oluyorsun.
Amaç daha hacimli ve sağlıklı bir vücut ise spora başlamalısın.aynı zamanda hobi olarak düşünüyorsan.eğer sadece kilo almak istiyorsan merak etme yaşın ilerledikçe metabolizman yavaşlayacağı için kilo alacaksın.Bence dert etmene gerek yok.emin ol spor yapmadan kilo alırsan daha sağlıksız oluyorsun.
Spora gidip diyetisyeni bırak. Senin için daha yararlı olur. Diyetisyenler %90'lık bölümü spordan bir haber kesimdir. Gidip sedanter bireylerden para kazanmaya devam etsinler. Vücut geliştiren bir kişi eğitim almamasına rağmen daha bilgilidir.
Spor salonu hocalarından program alma çoğunun kolu (kol en sevdiğimiz bölgedir ve en bilinen bölgedir örnek o yüzden buradan) 45 CM'i geçmiyordur senelerdir de idman yapıyorlardır, git Shredded Brothers'dan, Serdar Aktolga'dan PT al, prof. destek alman spor salonundan öteye çıkmayan hocalardan daha iyidir.
He bu arada aklında olsun spor salonun da ki hocaların hepsi TR şampiyonu TR 3.'sü veya IFBB Pro Card sahibi oluyorlar
Tabi yersen
Diyetisyenden devam et üstte 1 aylık salona üfleyip gelenlere aldırma doktorun doğru söylüyor senin zaten bu kiloda alman metabolizmanın çakı gibi hızlı olduğunu gösterir salona gittiğin zaman bir tane hoca kayıt yapana kadar sana en güzel vakitlerini geçirir sonra dümenden bir antrenmanla full body yaptırır 1 ay boyunca kilo almayınca da seni 3 4 ay hapseder o antrenmana boşuna gitme yani ben de 2 sene once seninle aynı kilodaydim boy 179 evde kendim öğünlerimi düzenleyip barfix şınav squat gibi hareketleri çok az yaparak ve yemeğe çok abartarak 10 kilo aldım ve hemen yağlandım hızlı kilo almak istiyorsan full makarna basacan , tavuk göğsü yemeye çalışacan ve antrenmanını dozunu kaçırmayacan yoksa direk yediğin yemekler yanar 2 sene oldu şuan 72 kiloyum hafiften göbek var ama umrumda değil 55 kilodan iyidir. Bu arada bu evde çalışma mevzusuna başlamadan önce 2 ay salona gittim ve pro gainer kullandım whey de kullandım hepsi cacık kilo verdirdiler hep weider marka almiyosan hic bulasma supplementlere sadece doğal yemek tüket yoğurt ,peynir,tavuk, pilav ve makarna bunlar senin en etkili arkadaşların olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu anda salona gidiyorum bu arada 70 kilo olduktan sonra yazıldım ve en iyi zaman o olacaktır senin için burada 2 yıllık bir zargana tecrübesi konusuyor ama istersen üstteki arkadaşları da dinleyebilirsin.
Endokrinoloji doktoruna gidip metabolizma bezlerine baktır tavsiye ederim çünkü hızlı çalışan kişiler zor kilo alır benim normalden daha yavaş çalışıyor fakat ilaç ile normal düzeye geliyor tabii bunların yan etkileri var vücuttaki organlara
her diyetisyen randevuma gittiğimde bir makinede kilomu ölçüyor ve bana çıkan kağıdı veriyor ve başladığımdan beri yağ oranım %3, 5 kilonun 5 inide kas olarak almışım cevap verme olayı da ebeveynlerim daha çok zayıflarsın diye gym'e göndermek istemiyor
Vücuttaki yağ spor ile kasa dönüşür yeterli yağ oranı yoksa kas olmaz bu aldığın yağları da sağlıklı alman lazım cips kola ile kilo alıp spor yapmaya kalkma
Cevapları okuyunca gerçekten kafam karıştı bu cuma diyetisyen randevum var cuma günü randevudan sonra yazdıklarınızı değerlendirip bir karar verecem teşekkürler cevaplar için
Cevapları okuyunca gerçekten kafam karıştı bu cuma diyetisyen randevum var cuma günü randevudan sonra yazdıklarınızı değerlendirip bir karar verecem teşekkürler cevaplar için
Salona yazıl çok güzel kilo alırsın fazla efor sarf ettiğin için fazla da yiyorsun hem genişler hemde sağlıklı kilo alırsın onu diyen diyetisyene zumbala bumbala dansı yapayım
Salona yazıl çok güzel kilo alırsın fazla efor sarf ettiğin için fazla da yiyorsun hem genişler hemde sağlıklı kilo alırsın onu diyen diyetisyene zumbala bumbala dansı yapayım