Neler Yeni

Çok Zayıfım Fitness'a Başlamalı Mıyım?

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
hocam devlet hastanesinde diyetisyene gidiyorum cebimden para çıkmıyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler cevaplarınız için başlıcam gibi duruyo hadi hayırlısı
Devlet hastanesi ise rahatça güvenebilirsin spora gitmeyi düşündüğünü söyle çok istersen sana ona göre beslenme verir ama cep yakar baştan diyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Lemonade Cell
her diyetisyen randevuma gittiğimde bir makinede kilomu ölçüyor ve bana çıkan kağıdı veriyor ve başladığımdan beri yağ oranım %3, 5 kilonun 5 inide kas olarak almışım cevap verme olayı da ebeveynlerim daha çok zayıflarsın diye gym'e göndermek istemiyor
o ölçtüğü makina Biyoelektrik impedans analizi cihazı, vücut yağınız yüzde 3 olamaz orada bir yanlışlık olmalı

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
merhaba 17 yasındayım boyum 175cm ve 51-52 kilo civarlarındayım diyetisyene gidiyorum (gitmeye başladığımdan beri 4 ayda yaklaşık 5 kilo civarı aldım) arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine spora başlamak istiyordum fakat diyetsiyenim yağ oranımın çok düşük olduğunu ve zayıf olduğumu başlarsam daha da zayıflayacağımı söyledi ne yapmalıyım gerçekten fitness'a başlamak istiyorum fakat kilo vermekten endişeleniyorum
en kötü 60 a yaklaştıktan sonra başlamanı tavsiye ederim. yani bir kilo daha alıp öyle başla bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,112
Üyeler
164,618
Son üye
Xkeorn
Top Bottom