🔥İndirim Çökkk 40.999 RTX 5070 MSI Sistem🔥🔥

Amd kullanıcıları son zamanlarda çok fazla siyah ekran alıyor ve net bir çözümü yok. Bendeki kart sürekli siyah ekran veriyordu. Bi süre sonra hiç görüntü vermemeye başladı.
benim sorunum driver versiyon ile alakası yoktu. çünkü hiç update yapmadım. 2 kartta da aynı driver kurdum.
şuan da gigabyte rx7700xt kullanıyorum. nazar degmesinde iyi durumda kart.

Nasıl çözdünüz? Bir de bizim millet eleştiriye gelmiyor. Sanki kendi markası. Amd kullanıcısı olarak ben de kimseye önermiyorum. Paranız varsa gidin nvidia alın. Bir iki ay önce kartımı tamir ettirdim. Kronik regülatör sorunuymuş. Sadece yazılımsal değil donanımsal olarak da sıkıntıya sokuyor adamı.
9xxx serisi çıktıktan sonra gelen tüm driverları denedik amd sagolsun. Dduyla silip kurdugum sürücüleri 2-3defa tekrar kurduğumuzu hatırlıyorum. En son da ufak uv attık crash sorunu gitti ama komik olan power hydro g pro 750w yani sistemi 2 kere besleyecek iyi bir psu. Amd kartları ***** saçma çıkarıyor piyasaya o yüzden standart kullanıcı sorunları çözemiyor forumlarda sağda solda çözüm arıyor ki çözmek zorunda da değil. Bizim senaryoda ben olmasam crash yemeye devam edicekti mesela 3 oyunun birinde crash yiyorsam 500fps alsam ne fayda. Ha bak bir de aklıma gedi yazarken, ekran paylaşımı açıldığında dcde medya sesleri de kafayı yiyor. Mesela bir videoda sesler zamansız geliyor ama izleyiciye düzgün geliyor falan fena komik. Rekabet lazım ki daha iyi kartlara daha uygun fiyata ulaşalım ama oyuncu kitlesini salmış aiya yönelmiş nvidiayı en azından oyun tarafında şu zamanda terletemiyorsa amdden daha baya bir süre de bir şey beklenmez.

RX 9070 kullanıyorum 1 kere siyah ekran hatası aldım onun dışında hiç sorun yaşamadım. AMD biraz şans ram uyumu anakart uyumu tutarsa az sorun yaşıyorsun tutmazsa uğraştırıyor eski watmann hatası kalmadı. Bu arada 5xxx serisinin driver süreci daha kötüydü daha çok sorun yaşattı nvidia bu yıl stabil değildi
nvidianın toparlayacağından eminiz ama amd den değiliz sorun orada. 9000 serisinde stuttering, siyah ekran sorunları yeni boy gösterdi ama 6000 7000 serileri şu an kahroldu

aşırı bir avantajı yok 14600kf ye h610 anakart ve o soğutucu pekte yakışmamış

14600K = 7500 TL (incehesap bile 8300 e indirmiş)

500 GB SSD = 1100 TL

H610 DDR5 ANAKART = 2600 TL

16 GB DDR5 ORTALAMA RAM = 1750

WHITE MSI EKRAN KARTI = 27.000 TL (bence bu fiyata rx 9070 pure beyaz alınır ara ara geliyor amazona veya colorful igame 28 e çok rahat satılıyor)

fazeon beyaz kasa psu + işlemci stok soğutucu = 2750 TL (daha iyisini bile bulursun bu fiyata)

Altı üstü 2500 TL avantajı var bu sistemin
Adam rtx 5070 demiş sen rx 9070 diyorsun alaka seviyesi arıyorum

hocam dediğinize kısmen katılıyorum sebebi ise
amd rx7600 2 farklı markanın kartı bi süre kullandım
asus dual rx7600 belli bi süre sonra ekran komple siyah olup gidiyordu. amd adrenalin komple kapanıp açılmayıp, sıfırlanıyordu vs (pc restart atmak zorunda kalıyordum)
gigabyte gaming rx7600 ile de hiç sorun yaşamadım. aynı oyunlar oynadım. aynı sistem parçalar
değişen neydi bilmiyorum ama asus olan kartın büyük ihtimal çipi veya pcb sorun vardı
Çip pcb sorunları her kartta olabilir ama bu durum amdde olduğunda ilk akla gelen yazılım oluyor ki öyle. Al sat için gpu stokladığım dönemde başlarda çok amd kart da geçti elimden. Bazıları kaymak gibi bazıları anlamsız sorunlar yaratıyordu ki bu testleri falan imzamdaki sistemle yapıyordum. Yani şu sistemde sorun yaşatacak kart varsa hazır sistem alan insanlar napsın. Gerçekten bebek gibi ilgi istiyor amd stabil randıman için.

nvidianın toparlayacağından eminiz ama amd den değiliz sorun orada. 9000 serisinde stuttering, siyah ekran sorunları yeni boy gösterdi ama 6000 7000 serileri şu an kahroldu
AMD yıllar sonra en az sorunlu kartını çıkardı 9070 gayet iyi güç tüketimi dengeli 9070XT den daha fiyat performans ben memnunum 2K da yetiyor. 6000 serisinin kahrolduğunu düşünmüyorum zamanında çok ucuza 6600-6650xt ve 6700xt sattılar 7xxx in üst segmentleri kahroldu o doğru çünkü 9xxx gayet iyi çıktı
AMD ekran kartlarının şuan tek sorunu uyum ram anakart uyumsuzluk yaratabiliyor buda biraz üretimde ki test süreçleriyle alakalı

9xxx serisi çıktıktan sonra gelen tüm driverları denedik amd sagolsun. Dduyla silip kurdugum sürücüleri 2-3defa tekrar kurduğumuzu hatırlıyorum. En son da ufak uv attık crash sorunu gitti ama komik olan power hydro g pro 750w yani sistemi 2 kere besleyecek iyi bir psu. Amd kartları ***** saçma çıkarıyor piyasaya o yüzden standart kullanıcı sorunları çözemiyor forumlarda sağda solda çözüm arıyor ki çözmek zorunda da değil. Bizim senaryoda ben olmasam crash yemeye devam edicekti mesela 3 oyunun birinde crash yiyorsam 500fps alsam ne fayda. Ha bak bir de aklıma gedi yazarken, ekran paylaşımı açıldığında dcde medya sesleri de kafayı yiyor. Mesela bir videoda sesler zamansız geliyor ama izleyiciye düzgün geliyor falan fena komik. Rekabet lazım ki daha iyi kartlara daha uygun fiyata ulaşalım ama oyuncu kitlesini salmış aiya yönelmiş nvidiayı en azından oyun tarafında şu zamanda terletemiyorsa amdden daha baya bir süre de bir şey beklenmez.
Kanka benim konu var zaten sen de birkaç şey yazmıştın. Bendeki kart temiz, açılmamış olmasına rağmen donanımsal arıza verdi. Bir de bu tarz sorunlar yaşamayayım diye paraya kıyıp fsp aldım zamanında. Valla can sıkan da şu, artık hiçbir şey ucuz değil ve insanlar zar zor biriktirip bir şeyler almaya çalışıyor. Saçma sapan sorunlarla uğraşıyor üstüne. Paranla rezil olmanın gerçek anlamı yani. Umarım kimse daha bu tarz sıkıntılar yaşamaz benim başım çok ağrımıştı.

Anlamamışsınız yazdığım fiyat rtx 5070 in ederi ben onu alacağıma daha iyisi rx 9070 i alırım diyorum illa nvidia alacaksam 28 e igame var 3 fanlı onu alırım diyorum
Hocam biz RX 9070'in ederi maksimum 25 bin TL diyoruz sen ne diyorsun. Biraz daha güçlü olabilir ama AMD Nvidia'dan her zaman çok daha ucuz olmak zorunda. RX 9070'in RTX 5070'den daha pahalı olması nedir?

AMD yıllar sonra en az sorunlu kartını çıkardı 9070 gayet iyi güç tüketimi dengeli 9070XT den daha fiyat performans ben memnunum 2K da yetiyor. 6000 serisinin kahrolduğunu düşünmüyorum zamanında çok ucuza 6600-6650xt ve 6700xt sattılar 7xxx in üst segmentleri kahroldu o doğru çünkü 9xxx gayet iyi çıktı
AMD ekran kartlarının şuan tek sorunu uyum ram anakart uyumsuzluk yaratabiliyor buda biraz üretimde ki test süreçleriyle alakalı
kahrolmaktan kastım fiyat, satılma durumu değil. Hata verme oranı

amd de bu kadar sorunların çoğalması f/p olacak diye uyumlu/uyumsuza bakmaksızın insalara abuk sabuk pc parçaları aldırmaları. amd ekart en çok etkileyen şey bana göre psu oluyor.

Kanka benim konu var zaten sen de birkaç şey yazmıştın. Bendeki kart temiz, açılmamış olmasına rağmen donanımsal arıza verdi. Bir de bu tarz sorunlar yaşamayayım diye paraya kıyıp fsp aldım zamanında. Valla can sıkan da şu, artık hiçbir şey ucuz değil ve insanlar zar zor biriktirip bir şeyler almaya çalışıyor. Saçma sapan sorunlarla uğraşıyor üstüne. Paranla rezil olmanın gerçek anlamı yani. Umarım kimse daha bu tarz sıkıntılar yaşamaz benim başım çok ağrımıştı.
Ağrır çünkü sorun NET değil. Sana bir ipucu vermiyor sana deneyler yaptırıyor :D Tecrübeli bir kullanıcı değilsen de 3-5bir şey deneyip olmuyorla kalıyorsun. Diyorum ya insanlar bundan anlamak zorunda değil, çoğumuz çalışıyor belki okula gidiyor 3-5saat vakti oluyor pcyi açıyor şakkk crash, adrenaline hatası... Amd sana adem elmasını veriyor nasıl yersen ye diye salıyor xd

Hocam biz RX 9070'in ederi maksimum 25 bin TL diyoruz sen ne diyorsun. Biraz daha güçlü olabilir ama AMD Nvidia'dan her zaman çok daha ucuz olmak zorunda. RX 9070'in RTX 5070'den daha pahalı olması nedir?
RX 9070 in maksimum ederi 25 değil modelden modele fark gösterir biraz daha güçlü değil aradaki fark %10-15 i buldu son driver ile ek olarak güç tüketimi bile daha az düz 9070 in hafif overclock ile 9070xt oluyor kart AMD her zaman nvidiadan ucuz olması ikinci el piyasasını ilgilendiren bir durum ben faydaya bakarak yazdım ek olarak bu benim fikrim isteyen 5070 alsın 12 GB 1 yıla yetmeyecek ki nvidia bile 5070 superi 18 GB üretiyor. Daha pahalı olan colorful i game 5070 colorfulun 9070i yok zaten

Geri