🔥İndirim Çökkk 40.999 RTX 5070 MSI Sistem🔥🔥

6-7 bakır borulu ve 2X fanlı kule tipi soğutucu yeterli olabilir. Tamamen soğutabilmek için giriş seviyesi 360 mm sıvı soğutucu lazım.

Konuda birsürü ilk defa gördüğüm, konu dışı kategorisinden çıkmayıp ordan mesaj ve reaksiyon kasan üye var Intel ne sıkıntılı şeysin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz MSI ekran kartı 10 dakika da satar emin ol.
hocam bu arada segotep bevere 360'ın i5 14600 sogutabileceğini düşünmüyorum. r7 8700f oyunlarda sogutamıyordu .masaüstü 50-55dereceydi
3 ayda pompası gitti, servise verdim değiştirildi, geldiği gibi kutu açmadan 2k elden 3 ayda zor çıkardım. o sıvı sogutma bence kimseye önermeyin. deepcool v2 olan 360mm önerilmesi daha yerinde olur.

Yeni çıkacak RX 9080 XT'i bedava verseler yine almaz mısın?
Bedava verseler alır satarım :D
Kız arkadaşıma amdye şans verip beyaz sistem dizdik 9060xt 16gb. Her sistem açılışında amd adrenalin hatası, oyunlarda çökmeler vs vs.... Şans vermek istemiştim uzun zaman sonra ama maalesef AMD hala standart, pcmi açayım takılayım kullanıcısına hitap etmiyor. Her gün ddu farklı driver falan denedik. Psu, işlemci vs tertemiz sorun sistemle de alakalı değil. Bi zar atıyorsun tutarsa mutlusun çünkü daha az paraya daha iyi perf alıyorsun ama tutmazsa başını ağrıtıyor maalesef. Yani youtubeda 5-10fps video izletiyor kart, donanım hızlandırma kapatıyorsun bu sefer de bazı sayfalar tam çalışmıyor veya netflix vs paylaşımı yapamıyorsun.

Arc a750 b580 iki kartı da kullandım gayet iyilerdi fiyatlaması da güzeldi bakalım bunlar nasıl çıkacak intel b770 de çıkacaktı sanırım.
b770 alakalı haber görmedim, fakat b580 gibi aralık-ocak ayı gibi sessiz ,sedasız piyasa sürerlerse şaşırmam.
intel üst seğment kartlara yöneldiğini gördüm. inşallah b770 çıkarır (çıkarsa b580 piyasa düşer mi (: )

Kız arkadaşıma amdye şans verip beyaz sistem dizdik 9060xt 16gb. Her sistem açılışında amd adrenalin hatası, oyunlarda çökmeler vs vs.... Şans vermek istemiştim uzun zaman sonra ama maalesef AMD hala standart, pcmi açayım takılayım kullanıcısına hitap etmiyor. Her gün ddu farklı driver falan denedik. Psu, işlemci vs tertemiz sorun sistemle de alakalı değil. Bi zar atıyorsun tutarsa mutlusun çünkü daha az paraya daha iyi perf alıyorsun ama tutmazsa başını ağrıtıyor maalesef. Yani youtubeda 5-10fps video izletiyor kart, donanım hızlandırma kapatıyorsun bu sefer de bazı sayfalar tam çalışmıyor veya netflix vs paylaşımı yapamıyorsun.
Nasıl çözdünüz? Bir de bizim millet eleştiriye gelmiyor. Sanki kendi markası. Amd kullanıcısı olarak ben de kimseye önermiyorum. Paranız varsa gidin nvidia alın. Bir iki ay önce kartımı tamir ettirdim. Kronik regülatör sorunuymuş. Sadece yazılımsal değil donanımsal olarak da sıkıntıya sokuyor adamı.

b770 alakalı haber görmedim, fakat b580 gibi aralık-ocak ayı gibi sessiz ,sedasız piyasa sürerlerse şaşırmam.
intel üst seğment kartlara yöneldiğini gördüm. inşallah b770 çıkarır (çıkarsa b580 piyasa düşer mi (: )
B580 zaten iyi fiyatta bir süredir geçen haftalarda 3x olan spark modeli de baya iyi fiyata düşmüştü belki kalan stokları hazır sistemlerini görürüz
ben kasım ayında elde kalan 4xxx nvidia 7xxx amd ve intel stoklarını eriteceklerini düşünüyorum 2026 da bol bol kart bileşen gelecek :) belki düz 5xxx serisinde bile iyi fiyatlar görürüz. Stok durumlarını bilmiyorum ama DDR4 çok uyguna sürpriz sistemler gelebilir

hocam dediğinize kısmen katılıyorum sebebi ise
amd rx7600 2 farklı markanın kartı bi süre kullandım
asus dual rx7600 belli bi süre sonra ekran komple siyah olup gidiyordu. amd adrenalin komple kapanıp açılmayıp, sıfırlanıyordu vs (pc restart atmak zorunda kalıyordum)
gigabyte gaming rx7600 ile de hiç sorun yaşamadım. aynı oyunlar oynadım. aynı sistem parçalar
değişen neydi bilmiyorum ama asus olan kartın büyük ihtimal çipi veya pcb sorun vardı

Superler 2026 başında çıkar büyük ihtimalle, 5070 superin fiyatına bağlı olarak en mantıklı kart olacağını 9070 serisine sağlam rakip olacağını düşünüyorum özellikle lansman fiyatı kritik olacak düz 5070 in lansman fiyatıyla dolar bazında karşılaştıracağım çıktığında
kanka ne düşünüyorsun peki? Sene bitmeden indirimde kart almak mı yoksa super serilerini beklemek mi? 2026 fiyatlar sağlam artacak gibime geliyor.

kanka ne düşünüyorsun peki? Sene bitmeden indirimde kart almak mı yoksa super serilerini beklemek mi? 2026 fiyatlar sağlam artacak gibime geliyor.
kasım ayında ne var ne yok almak gerçekten indirim olursa. Sistem alırsam ekran kartını satar 5070 superi lansmandan yakalamaya çalışırım tabi bütçeye bağlı lansman fiyat çok önemli bir yandan 9080XT ve intel tarafından sürprizlerde gelebilir 2026 da ortalık karışacak bu belli rekabet tüketiciye yarar umarım

6-7 bakır borulu ve 2X fanlı kule tipi soğutucu yeterli olabilir. Tamamen soğutabilmek için giriş seviyesi 360 mm sıvı soğutucu lazım.

Konuda birsürü ilk defa gördüğüm, konu dışı kategorisinden çıkmayıp ordan mesaj ve reaksiyon kasan üye var Intel ne sıkıntılı şeysin.

Beyaz MSI ekran kartı 10 dakika da satar emin ol.
Kaliteli 240 mm sıvı soğutmada iyi soğutur herhalde. Intel 13 ve 14. nesilde ısınma sorunları baya var diye biliyorum.

Amd kullanıcıları son zamanlarda çok fazla siyah ekran alıyor ve net bir çözümü yok. Bendeki kart sürekli siyah ekran veriyordu. Bi süre sonra hiç görüntü vermemeye başladı.
hocam dediğinize kısmen katılıyorum sebebi ise
amd rx7600 2 farklı markanın kartı bi süre kullandım
asus dual rx7600 belli bi süre sonra ekran komple siyah olup gidiyordu. amd adrenalin komple kapanıp açılmayıp, sıfırlanıyordu vs (pc restart atmak zorunda kalıyordum)
gigabyte gaming rx7600 ile de hiç sorun yaşamadım. aynı oyunlar oynadım. aynı sistem parçalar
değişen neydi bilmiyorum ama asus olan kartın büyük ihtimal çipi veya pcb sorun vardı

kasım ayında ne var ne yok almak gerçekten indirim olursa. Sistem alırsam ekran kartını satar 5070 superi lansmandan yakalamaya çalışırım tabi bütçeye bağlı lansman fiyat çok önemli bir yandan 9080XT ve intel tarafından sürprizlerde gelebilir 2026 da ortalık karışacak bu belli rekabet tüketiciye yarar umarım
üstad 5070 super 2026 da çıkmayacak mı? kasımda ne var ne yok alırsak diye bir şey yok bana bi ekran kartı lazım :D

Amd kullanıcıları son zamanlarda çok fazla siyah ekran alıyor ve net bir çözümü yok. Bendeki kart sürekli siyah ekran veriyordu. Bi süre sonra hiç görüntü vermemeye başladı.
RX 9070 kullanıyorum 1 kere siyah ekran hatası aldım onun dışında hiç sorun yaşamadım. AMD biraz şans ram uyumu anakart uyumu tutarsa az sorun yaşıyorsun tutmazsa uğraştırıyor eski watmann hatası kalmadı. Bu arada 5xxx serisinin driver süreci daha kötüydü daha çok sorun yaşattı nvidia bu yıl stabil değildi

Geri