🔥İndirim Çökkk 40.999 RTX 5070 MSI Sistem🔥🔥

sistemdeki INTEL Core i5 14600KF 3.5GHz 24MB Önbellek 14 Çekirdek 1700 10nm Tray İşlemcisi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Voltaj sorunları olduğu konuşuluyor. sistemi özelleştirdim biraz 50-51k bandında çok güzel bir seviyeye geldi fakat işlemci konusunda emin olamadım.

Son düzenleme:
Ada lovelace mimarisi sıcak çalışmıyordu ki zaten. Ama ventus serisi windforce kadar leş soğutma ve ses anlamında. Kartı yelpazeyle daha sessiz ve serin çalıştırıyorsun.
Biraz daha abart kanka daha fazla ne kadar abartabiliyorsun hepimiz görelim 😂

Özetle:

14600K
12 cm 4 bakır borulu soğutucu
Beyaz ekran kartı

ile alınır.

Sistem fena degil ekran kartı işlemci 37 38 tutuyor nerdeyse

Ben aldım. Sorunsuz kullanıyorum. Ama voltaj ve watt biostan ayarlamak gerekiyor.
Anakart olarak bunu aldım.
Ve iyi bir soğutucu almanız gerekiyor. Minimum 2000 lira olanlardan.

Neden bios ayarı gerek,bende z790d ile kulllanıyorum ayar yapmadım daha 180w uzerıne cıktıgını gormedım ısınma sorunuda yok thermalright frost commander 140 ile kullanıyorum

Deli fiyat yakaldım alana hayırlı olsun.

Not:özelleştirin bazı parçaları sistemin iskeleti çok iyi fiyar ama soğutucu falan arttırın.

2. Not: Kasa beyaz+Ekran kartı beyaz yapabilirsiniz aynı ücret

Ya az Daha Abart Reis Arkadasin dedigi dogru ne yapiyorlar bunu paylasman icin komisyon mu veriyorlar sana Deli fiyat ne demek ya milletin kafasii bulandirmayin

Şu anda çöp diyeceğimiz ekran kartlı sistemler 45k bandında nasıl avantajı yok? Açıklar mısın
EEEE Zaten kimse O sistemlerin cok iyi bir fiyat oldugunu soylemediki zaten arkadas toplkama fiyati soylemis ki en mantiklisi

ayrica arkadasin soyledigi sistemdeki ekran karti'nin performansi ve markasiin sogutmasi ve tasarimi cok daha iyi

İmkansız değil 4xxx serisinde yaptı nvidia hem de vram arttırmadan
4070 super ile 4070ti arasında fark %2-3 bu yüzden 5070ti almanın mantıksız olduğunu yazdım çoğu yerde
4070 super taş gibi karttır bu arada 12 değil 16 olsaydı RX 9070 e geçmeyecektim

Burda şunu belirtmem lazım.

4070 TI, 4070 özellikleri gösteren bir karttı. 192 bit veriyolu, aynı işlemci (AD104) gibi...

Ancak 5070 TI, 5080 özellikleri gösteriyor. 256 bit veriyolu, aynı işlemci (GB203), hatta bellek miktarı da...

Burda şunu belirtmem lazım.

4070 TI, 4070 özellikleri gösteren bir karttı. 192 bit veriyolu, aynı işlemci (AD104) gibi...

Ancak 5070 TI, 5080 özellikleri gösteriyor. 256 bit veriyolu, aynı işlemci (GB203), hatta bellek miktarı da...
O konuda haklısın ancak 5070 superle 5070ti arasında ciddi bir fark olacağını düşünmüyorum performansta
taş çatlasın %5-6 fark olur tabii ki tahminim bu yönde çıktığında görürüz 18 GB vram çok büyük avantaj olacak 5070 super için

Geri