Ada lovelace mimarisi sıcak çalışmıyordu ki zaten. Ama ventus serisi windforce kadar leş soğutma ve ses anlamında. Kartı yelpazeyle daha sessiz ve serin çalıştırıyorsun.RTX 5000 serisinde çok kötü soğutma sunan kart yok. INNO3D'ler bile 65-70 derece veriyor. 4000 serisinde kaldı onlar.
Bu arada Vodafone bana itopyada %10 indirim diye mesaj atmıştı bu sistemlerde falan geçiyorsa Vodafone kullananlar uygulamadan kod alıp denesin.Deli fiyat yakaldım alana hayırlı olsun.
Not:özelleştirin bazı parçaları sistemin iskeleti çok iyi fiyar ama soğutucu falan arttırın.
2. Not: Kasa beyaz+Ekran kartı beyaz yapabilirsiniz aynı ücret
Doğru şuan güncel alev gibi çalışan tek seri memory yönünden amd 9070 ve 9070xt Maşallah'ı var 80den aşağıya indirmek çok zorAda lovelace mimarisi sıcak çalışmıyordu ki zaten. Ama ventus serisi windforce kadar leş soğutma ve ses anlamında. Kartı yelpazeyle daha sessiz ve serin çalıştırıyorsun.
İşlemci Ryzen 7 9700X olsaydı ama yine anakart A serisi olsaydı ve soğutma koyulmasaydı böyle cevaplar gelmezdi diye yorumluyorum. Hatta dediğim gibi sistemi 45 bin TL'e satsalar yine böyle cevaplar gelmez.Sıcaklıklar şu şekil
Watt sıkıntısından dolayı işlemciye ufak UV yap, soğutucu olarak gaming gecesinden 2.499 TL'ye Segotep 360 mm beyaz soğutucu alabilirsin. Beyaz kasa ve ekran kartı özelleştirmesi ile birlikte çok güzel durur.sıcaklık çok sorun yaparmı ya alınmayacak gibimi bide ram anakart güncellemek mühimmi sistemin performansini assagi cekermi
Hocam siz sıcak fırsatlarda boş eleştiri yapmak dışında ne işe yarıyorsunuz?Alti kaval ustu sishane
Sabahki yorum hosunuza gitmemis, icinize oturmus. Huzur icinde yatiniz.Hocam siz sıcak fırsatlarda boş eleştiri yapmak dışında ne işe yarıyorsunuz?
Hesabı hemen nasıl gizliye alıyor bak.Sabahki yorum hosunuza gitmemis, icinize oturmus. Huzur icinde yatiniz.
Afife, Hafiye olmaya karar vermis ama piyasa onun kim oldugunun farkinda.Hesabı hemen nasıl gizliye alıyor bak.