🔥İndirim Çökkk 40.999 RTX 5070 MSI Sistem🔥🔥

bu model yüksek rpm de 75-80 arası calısıyor.

RTX 5000 serisinde çok kötü soğutma sunan kart yok. INNO3D'ler bile 65-70 derece veriyor. 4000 serisinde kaldı onlar.
Ada lovelace mimarisi sıcak çalışmıyordu ki zaten. Ama ventus serisi windforce kadar leş soğutma ve ses anlamında. Kartı yelpazeyle daha sessiz ve serin çalıştırıyorsun.

Deli fiyat yakaldım alana hayırlı olsun.

Not:özelleştirin bazı parçaları sistemin iskeleti çok iyi fiyar ama soğutucu falan arttırın.

2. Not: Kasa beyaz+Ekran kartı beyaz yapabilirsiniz aynı ücret

Bu arada Vodafone bana itopyada %10 indirim diye mesaj atmıştı bu sistemlerde falan geçiyorsa Vodafone kullananlar uygulamadan kod alıp denesin.

Ada lovelace mimarisi sıcak çalışmıyordu ki zaten. Ama ventus serisi windforce kadar leş soğutma ve ses anlamında. Kartı yelpazeyle daha sessiz ve serin çalıştırıyorsun.
Doğru şuan güncel alev gibi çalışan tek seri memory yönünden amd 9070 ve 9070xt Maşallah'ı var 80den aşağıya indirmek çok zor :D taichi de inmiyor sapphire tepe modelleri de

Ekler

• 1000114975.webp
    1000114975.webp
    132.4 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
sıcaklık çok sorun yaparmı ya alınmayacak gibimi bide ram anakart güncellemek mühimmi sistemin performansini assagi cekermi

Sıcaklıklar şu şekil
İşlemci Ryzen 7 9700X olsaydı ama yine anakart A serisi olsaydı ve soğutma koyulmasaydı böyle cevaplar gelmezdi diye yorumluyorum. Hatta dediğim gibi sistemi 45 bin TL'e satsalar yine böyle cevaplar gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıcaklık çok sorun yaparmı ya alınmayacak gibimi bide ram anakart güncellemek mühimmi sistemin performansini assagi cekermi
Watt sıkıntısından dolayı işlemciye ufak UV yap, soğutucu olarak gaming gecesinden 2.499 TL'ye Segotep 360 mm beyaz soğutucu alabilirsin. Beyaz kasa ve ekran kartı özelleştirmesi ile birlikte çok güzel durur.

Güzel soğutması olan kasalarda 70 dereceyi geçmiyor ekran kartı çok dar alanlarda 80 dereceyi görüyor İşlemci tarafında ise Biostan belli watt profilleri ile soğutmayı ayarlayabilirsiniz performansta ciddi düşüş olmuyor bizzat test ettim 1080p cs2 de en düşük mod ile en yüksek mod arasında %30 performans farkı vardı Sanırım intelin bu konuda yaptığı en güzel şey düşük wattlarda bile yüksek performans vermesi olabilir. Yani üstünde gelen soğutucu ilede yeterli bir mod bulunabilir sıcaklık sorunu yaşamazsınız ilerde soğutucuyu büyütünce modu yükseltirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri