🔥İndirim Çökkk 40.999 RTX 5070 MSI Sistem🔥🔥

14600KF gibi bir işlemci alıyorsan ortalama b760 ddr5 anakart üstüne adam akıllı bir soğutucu alman lazım verim alabilmen için en az 5-6k masraf yapman gerekiyor o masrafla 46-47 e çıktığın an 9070XT gibi bir sisteme ulaşabiliyorsun zaten.
Ek olarak kasım ayına az kalmışken beklemeyi daha mantıklı buluyorum, sistem kötü değil aşırı bir avantajı yok yazdım zaten
KASIMDA NE VAR

aşırı bir avantajı yok 14600kf ye h610 anakart ve o soğutucu pekte yakışmamış

14600K = 7500 TL (incehesap bile 8300 e indirmiş)

500 GB SSD = 1100 TL

H610 DDR5 ANAKART = 2600 TL

16 GB DDR5 ORTALAMA RAM = 1750

WHITE MSI EKRAN KARTI = 27.000 TL (bence bu fiyata rx 9070 pure beyaz alınır ara ara geliyor amazona veya colorful igame 28 e çok rahat satılıyor)

fazeon beyaz kasa psu + işlemci stok soğutucu = 2750 TL (daha iyisini bile bulursun bu fiyata)

Altı üstü 2500 TL avantajı var bu sistemin
Bu fiyata anakart b760 olaymış efsane dedim ama yok özelleştirmeler piyasa üstü koymuşlar özellikle MSI b760 wi-fi ara fark şuan ben 1tane ayinisi alır h610 cebe kalır . İtopya özelleştirmesi ne kadar saçma oluyor hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum şaşırtmadı yine. 40.999 TL'e RTX 5070 sistem, ekran kartını ve kasayı fark ödemeden beyaz yapabiliyorsun ve işlemci i5 14600K hayvan gibi güçlü bir işlemci. Daha ne olsun? Beyaz kasa ve ekran kartı özelleştirmesi ile birlikte sistem al sata bile gidebilir.
Forumu takip eden zaten dip fiyattan bu sistemin daha iyisini çoktan toplardı.
Forumun sizi şaşırtmasına gerek yok. Techolay’daki eski bı konunuzda veya konuda kırmızı forum üyelerini “tuhaf” bulmuşsunuz ama asıl tuhaflık hesapları bilmemekte.

14600KF zaten 7K’ya satılmadı mı?
5070, Vatanda 23.5 – 24K bandında dip fiyat görmedi mi? Keza Gigabyte RX 9070XT 27-28K’dan verilmedi mi?

H610 tarafında ciddi bir indirim olmadı, yorum da yok. O da maksimum 3K diyelim.
RAM tarafında incehesap 32GB’ı 3K altına verdi, 16GB zaten 1.5K’ya düşmüştü.
1TB SSD’ler 2K bandına çocuk oyuncağı gibi düştü, konusu açıldı forumda.

Kasa + PSU desen, 2.5 – 3.5K arası defalarca paylaşıldı.
Kule tipi soğutmalar ortalama 1.5K, sıvı soğutmalar da 3K bandında dönüyordu.

Yani özetle, forumda gözü olan zaten bu parçaları o fiyatlardan alıp daha iyisini toplardı. Kaçıran şaşırmasın, başkalarını da şaşırtmaya çalışmasın.

Son düzenleme:
zaten kasımda aldın aldın alamadın yılbaşında saplarlar iyice

bir de bu 5080 super ne zaman çıkacak yav
Superler 2026 başında çıkar büyük ihtimalle, 5070 superin fiyatına bağlı olarak en mantıklı kart olacağını 9070 serisine sağlam rakip olacağını düşünüyorum özellikle lansman fiyatı kritik olacak düz 5070 in lansman fiyatıyla dolar bazında karşılaştıracağım çıktığında

Forumun sizi şaşırtmasına gerek yok. Techolay’daki eski bı konunuzda veya konuda kırmızı forum üyelerini “tuhaf” bulmuşsunuz ama asıl tuhaflık hesapları bilmemekte.
Techolay kullanmayalı bayağı oluyor. En başından beridir ana forumum burası zaten. Techolay kullanıcısı olduğum nereden çıktı onu anlamadım.
5070, Vatanda 23.5 – 24K bandında dip fiyat görmedi mi? Keza Gigabyte RX 9070XT 27-28K’dan verilmedi mi?
O fiyata birdaha satılması imkansız. Vatan 1-2 şovunu yaptı bitti. Kasım ayında bile gelmez.

Ben şu anda fiyatları fena öldürerek hesap yaptım onda bile 5 bin TL fiyat avantajı çıktı. Beyaz ekran kartı ve kasa özelleştirmesi ile birlikte 50 bin TL'ye bile kitlenebilecek bir sistem.

Doğru şuan güncel alev gibi çalışan tek seri memory yönünden amd 9070 ve 9070xt Maşallah'ı var 80den aşağıya indirmek çok zor :D taichi de inmiyor sapphire tepe modelleri de
Amd tarafıyla ilgili bir yorumum olmadı zaten. Keza nvidia fan boyu olmasam da kasama amd sokmam cod oynamadigim surece.

Techolay kullanmayalı bayağı oluyor. En başından beridir ana forumum burası zaten. Techolay kullanıcısı olduğum nereden çıktı onu anlamadım.

O fiyata birdaha satılması imkansız. Vatan 1-2 şovunu yaptı bitti. Kasım ayında bile gelmez.

Ben şu anda fiyatları fena öldürerek hesap yaptım onda bile 5 bin TL fiyat avantajı çıktı. Beyaz ekran kartı ve kasa özelleştirmesi ile birlikte 50 bin TL'ye bile kitlenebilecek bir sistem.
Ben gördüklerimi ve düşüncelerimi paylaştım. Elbette geçmişe göre bakmamak gerek. Şuan da sistem fırsat ama Forum üyeleri tuhaf bulma ifadenizi , küçümseme olarak görüyorum. Ona istinaden yazıyorum

Şu sistemi alsan ekran kartını zaten en kötü 30K ya satarsın MSI boru mu.
2.el piyasası hiç düşündüğün gibi değil. Vatandaşın cebinde vergi, cezalar, enflasyon derken para mı kalıyor? Forumda bütçe sistem önerilerine baktıysanız görmüşsünüzdür; konuların ortak noktası genelde taksitli sistem istemeleri, değil mi?
Şu anda birçok kişi peşin 30 bin TL çıkarıp veremez.
Ama altın alırlarsa daha çok kazanabilirler tabii :kekw: (YTD)

Bu işlemciye hava soğutma yeterli oluyor mu?
6-7 bakır borulu ve 2X fanlı kule tipi soğutucu yeterli olabilir. Tamamen soğutabilmek için giriş seviyesi 360 mm sıvı soğutucu lazım.

Konuda birsürü ilk defa gördüğüm, konu dışı kategorisinden çıkmayıp ordan mesaj ve reaksiyon kasan üye var Intel ne sıkıntılı şeysin.

2.el piyasası hiç düşündüğün gibi değil. Vatandaşın cebinde vergi, cezalar, enflasyon derken para mı kalıyor? Forumda bütçe sistem önerilerine baktıysanız görmüşsünüzdür; konuların ortak noktası genelde taksitli sistem istemeleri, değil mi?
Şu anda birçok kişi peşin 30 bin TL çıkarıp veremez.
Ama altın alırlarsa daha çok kazanabilirler tabii :kekw: (YTD)
Beyaz MSI ekran kartı 10 dakika da satar emin ol.

Superler 2026 başında çıkar büyük ihtimalle, 5070 superin fiyatına bağlı olarak en mantıklı kart olacağını 9070 serisine sağlam rakip olacağını düşünüyorum özellikle lansman fiyatı kritik olacak düz 5070 in lansman fiyatıyla dolar bazında karşılaştıracağım çıktığında
hocam intel de sanırım yeni ekran kartlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
0cd5a83d-0288-49b2-b9c2-8d912795247c.webp

Geri