Neler Yeni

Çözüldü✓ Colorful 1050 Ti OC Tuşu

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Vortex
Azerbaycandan Selam Arkadaşlar ekran kartım colorful i game gtx 1050 ti kasanın içerisinden çıkardıkdan sonra arka demirinde bir tuş var o overclock tuşuymuş o tuşu çektim o tuşa bassam eski haline geri getirsem tuşu ekran kartını kasaya takıp bilgisayarı açtığımda ekran kartı kendi kendine overclock falan olmaz demi bu arada overclock yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Azerbaycandan Selam Arkadaşlar ekran kartım colorful i game gtx 1050 ti kasanın içerisinden çıkardıkdan sonra arka demirinde bir tuş var o overclock tuşuymuş o tuşu çektim o tuşa bassam eski haline geri getirsem tuşu ekran kartını kasaya takıp bilgisayarı açtığımda ekran kartı kendi kendine overclock falan olmaz demi bu arada overclock yapmak istemiyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar
bir sıkıntı olmaz merak etme :D o ekran kartının otomatik OC'si. yani sen o tiki OC kısmına getirirsen ekran kartı kendi kendine otomatik Overclock yapacaktır sen bir şey yapmıyorsun yani bir tıkla ekran kartının performansı artıyor. ben olsam kasamın soğutması iyiyse o tiki OC kısmında bırakırdım. daha çok performans :D ama fazla bir etkisi yok gerçi.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Evet çift bioslu olabilir. Eski haline getirirseniz bir sorun olmaz. Overclocksuz olur.

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Vortex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir sıkıntı olmaz merak etme :D o ekran kartının otomatik OC'si. yani sen o tiki OC kısmına getirirsen ekran kartı kendi kendine otomatik Overclock yapacaktır sen bir şey yapmıyorsun yani bir tıkla ekran kartının performansı artıyor. ben olsam kasamın soğutması iyiyse o tiki OC kısmında bırakırdım. daha çok performans :D ama fazla bir etkisi yok gerçi.
Abi ben o tuşu ekran kartını kasadan çıkardıkdan sora çekdim şimdi o tuşu eski haline geri getirip ekran kartını kasaya koyub çalışdırsam bilgisayr açıldığında ekran kartı overclock olmaz demi Bu Arada ben Azərbaycanlıyım Türk dilini çok iyi bilmiyorum inşallah anlamışsınızdır beni☺
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet çift bioslu olabilir. Eski haline getirirseniz bir sorun olmaz. Overclocksuz olur.
Çift bioslu ne demek abi yani bir sorun olmaz deyilmi

Son düzenleme:

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Abi ben o tuşu ekran kartını kasadan çıkardıkdan sora çekdim şimdi o tuşu eski haline geri getirip ekran kartını kasaya koyub çalışdırsam bilgisayr açıldığında ekran kartı overclock olmaz demi Bu Arada ben Azərbaycanlıyım Türk dilini çok iyi bilmiyorum inşallah anlamışsınızdır beni☺
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çift bioslu ne demek abi yani bir sorun olmaz deyilmi
reis overclock olsada sıkıntı olmaz sen merak etme :D hatta overclock modunda bırak daha çok FPS alırsın.

BmwM5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Vortex
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis overclock olsada sıkıntı olmaz sen merak etme :D hatta overclock modunda bırak daha çok FPS alırsın.
Yok overclock olmasın Abi o tuşu eski haline getirdikden sonra ekran kartını takıb çalışdırsam overclock olmaz demi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Yok overclock olmasın Abi o tuşu eski haline getirdikden sonra ekran kartını takıb çalışdırsam overclock olmaz demi
O çok az bir OC. Uzun vadede bile karta zarar vermez.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram