Neler Yeni

Colorful anakart alınır mı?

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Yeni DDR5 sistem topluyorum. Asus un h610 chipset bi anakartı yerine aynı fiyatlara colorful b760 chipset var.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Emir
Sistem oyun için mi toplanıyor render için mi?

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem oyun için mi toplanıyor render için mi?
oyun. b580 ekran kartı aldım i5 12400f var yine aynı işlemciyi alıcam kasamı ekran kartsız sattım daha iyi parçalarla topluyorum. anakartta çok mantıklı bi fiyatta ama kararsız kaldım. sadece oyun oynuyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Emir
oyun. b580 ekran kartı aldım i5 12400f var yine aynı işlemciyi alıcam kasamı ekran kartsız sattım daha iyi parçalarla topluyorum. anakartta çok mantıklı bi fiyatta ama kararsız kaldım. sadece oyun oynuyorum
Oyun için topluyorsan amd almalısın ek olarak o ekran kartı 1080p de darboğaz yapıyor gibi görünüyor.5 7500f için söylüyorm normalde yapmaması gerek fakat yapıyor.Driver güncellemeleriyle çözülür.
Burada abdullah abi belirtiyor

Konuna gelirsek bütçen ne kadar?

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Oyun için topluyorsan amd almalısın ek olarak o ekran kartı 1080p de darboğaz yapıyor gibi görünüyor.5 7500f için söylüyorm normalde yapmaması gerek fakat yapıyor.Driver güncellemeleriyle çözülür.
Burada abdullah abi belirtiyor

Konuna gelirsek bütçen ne kadar?
2k da şuan kullanıyorum i5 12400f ile ve darboğaz yemiyorum memnunum. sadece rust oynarken sorun çıkarıyo o da darboğaz sorunu değil zaten. amd işlemci ile toplamak isterim ama ddr5 olunca bütçemi aşıyo. şuan i5 12400f gayet yeterli benim için. amacım kasa psu ram ssd gibi parçaların kalitesini arttırmak. Sparkle titan b580 aldım çok memnunum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Emir
2k da şuan kullanıyorum i5 12400f ile ve darboğaz yemiyorum memnunum. sadece rust oynarken sorun çıkarıyo o da darboğaz sorunu değil zaten. amd işlemci ile toplamak isterim ama ddr5 olunca bütçemi aşıyo. şuan i5 12400f gayet yeterli benim için. amacım kasa psu ram ssd gibi parçaların kalitesini arttırmak. Sparkle titan b580 aldım çok memnunum
Eski sisteme mi upgrade yatpıyorsunuz?İ5 12400f ddr5 desteği olduğu için sadece ankaart ve ram yeniliyorsunuz

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Eski sisteme mi upgrade yatpıyorsunuz?
eskim sistemi ekran kartsız satıyorum. sadece ekran kartı ve kule tipi soğutucu var elimde. işlemci kasa psu ssd ram alıcam. ddrr5 e geçicem. ve olabildiğince kaliteli parçalar istiyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Emir
eskim sistemi ekran kartsız satıyorum. sadece ekran kartı ve kule tipi soğutucu var elimde. işlemci kasa psu ssd ram alıcam. ddrr5 e geçicem. ve olabildiğince kaliteli parçalar istiyorum
Bütçe belirtseniz daha iyi olmaz mı?

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Bütçe belirtseniz daha iyi olmaz mı?
15k civarı işlemci ram anakart ssd kasa ve psu için

aklımda bunlar var ama kasaya daha uygun olabilecek muadil arıyorum ve anakarttan emin değilim

tahomy123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tahsin uymaz
Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS V14 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Ryzen 5 7500f için dün sipariş verdim bakalım...

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Emir
15k civarı işlemci ram anakart ssd kasa ve psu için

aklımda bunlar var ama kasaya daha uygun olabilecek muadil arıyorum ve anakarttan emin değilim
Civarı dediğiniz taksitte oluyor.Ne kadar esnetebilirsiniz bilmiyorum fakat

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Tay
Civarı dediğiniz taksitte oluyor.Ne kadar esnetebilirsiniz bilmiyorum fakat
iyi hoş ama benim öncelikli amacım kaliteli parçalar kullanmak. kasada en ucuzunu istemiyorum. kullandığım kasa da öyle bi kasaydı kalitesiz kablolama sorunu var fan sesleri içindeki sesi çok veriyo. o yüzden akliteli bişe arıyorum. bide intel ekran kartı ile amd toplamak mantıksız geliyo biraz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Emir
iyi hoş ama benim öncelikli amacım kaliteli parçalar kullanmak. kasada en ucuzunu istemiyorum. kullandığım kasa da öyle bi kasaydı kalitesiz kablolama sorunu var fan sesleri içindeki sesi çok veriyo. o yüzden akliteli bişe arıyorum. bide intel ekran kartı ile amd toplamak mantıksız geliyo biraz
Attığınız parçalardan daha kaliteli parçalar mevcut linklerde.Ek olarak amd ile intel ekran kartı ne alaka?İ5 12400f'i oyun için alıp paranızı israf mı edeceksiniz?

Top Bottom