Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Colorful Battle-AX B650M Plus 4.439₺

Adam kutuyu açmış kurulumu yapmış adaptör var diyor inandıramadı milleti Hocam resim at sende bir zahmet :D

adaptörü var ama wifi kartı yok . Bu anakartı aktif kullanıyorum ve beğeniyorum . Tek sıkıntısı bios güncellemesi yaparken siyah ekranda bekleyebilirsiniz :) cmos reset yapın böyle bir durumda

Bilgilerde WIFI/Bluetooth yok görünüyor. Kart üzerinde WIFI port/anten çıkışları da yok.
Soğutma bloğunun altında yeri var içinden anten girişleri çıktı belki m2 wifi olabilir ama anten var çift girişli resim atarım

Soğutma bloğunun altında M2 wifi key e girişi var antenlerinide anakart vermiş 300 400 liraya key e wifi alıp takicaksiniz sadece her türlü USB wifilerden daha performanslı olur anakartın videolarını izledim tek sıkıntısı bios update lerin geç verilmesi ve arayüzünün kötü olması
Onun dışında diğer b650lere fark atıyor utanmasalar pciex16 yı 3.0 koyucak çoğu anakart bunda 5.0

Güncel 4439₺

Bu markanın h610m modelini kullanıyorum. Ekran kartım çok güç kullandığı için aspm yi bulmam gerekliymiş.Bulamadım biosdan. E-posta attım nerde diye, yok dediler 😅. Hızlı geri dönüş yapıyorlar🤣

benim biostar b650m silvere birebir benzere gibi. Baya kullanışlı ama şu sıralar usb portlarım silme dolu için usb portsuzluk yoksunluğu çekiyorum bi hub alma zamanı geldi
Bana 3 usb girişi kulaklık kalvye mouse alıcısı yeterli oluyor geri kalanını kasa portları çözüyor. Siz ne için kullanıyorsunuz.

Bana 3 usb girişi kulaklık kalvye mouse alıcısı yeterli oluyor geri kalanını kasa portları çözüyor. Siz ne için kullanıyorsunuz.
iyiymiş hocam aktif olarak sistemime çoğaltıcı takarak kullanıyorum toplamda 12 USB doluda :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,121
Üyeler
173,138
Son üye
noname5588
Geri