_AhmeT_-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 517
bende kötü bi şey dememişimki rahatsız olmamış sen olmuşsunAdam rahatsız ediyor dememiş ki
bende kötü bi şey dememişimki rahatsız olmamış sen olmuşsunAdam rahatsız ediyor dememiş ki
Rahatsız ediyor ya da sıcaklık fazla gibi bir şey yazmıyor dostum oradafan rpm lerini arttır rahatsız ediyosa sıcaklıklar ?
Kart ısınmıyor 60 derece bile olmuyor.Lakin coil whone var.Tabi ki her oyunda değil.Ve aşırı değil.fan rpm lerini arttır rahatsız ediyosa sıcaklıklar ?
Allah Allah sanki kötü bi şey dedikRahatsız ediyor ya da sıcaklık fazla gibi bir şey yazmıyor dostum orada![]()
KArdeşim CW işi coğu kartta gördüm rog gaming x palit pny de en düşük seviyede rastladım CW artık normalleştirdiler çok uğraştım ama CW siz ROG bulamadım mesela gigabyte en az diyorlar ama hiç denemedimKnk kart geldi kurdum. 1080p monitörde dolayı tam performansını alamıyorum sıkıntı değil. Ama coil whone var tek dezavantajı diyebilirim.
Kötü değil zaten yersiz bir tepki olmuş sadece.Allah Allah sanki kötü bi şey dedik
Birkaç gün deneyimleniyim daha kart bugün geldi.Neyse eğer aşırı olursa belki garantiye yollarım.Ama deneyimlemem lazım.KArdeşim CW işi coğu kartta gördüm rog gaming x palit pny de en düşük seviyede rastladım CW artık normalleştirdiler çok uğraştım ama CW siz ROG bulamadım mesela gigabyte en az diyorlar ama hiç denemedim
Şöyle olabilir PNY ilk geldiğinde bi tık vardı sonradan zamanla min e indi kulağımı kart a dayayında duyuyorum artık onuda unutma zamanla düzelebiliyor. Tabi çok rahatsız ediyorsa iade direk beklenmez.Birkaç gün deneyimleniyim daha kart bugün geldi.Neyse eğer aşırı olursa belki garantiye yollarım.Ama deneyimlemem lazım.
Cam açık iken zaten aşırı duymadım. Oyundan oyuna göre değişiyor lakin soğutması baya iyi 55 56 dereceŞöyle olabilir PNY ilk geldiğinde bi tık vardı sonradan zamanla min e indi kulağımı kart a dayayında duyuyorum artık onuda unutma zamanla düzeltebiliyorum.
Evet soğutması konuşmaya gerek yok o modelin CW sorunu bir süre deneyip akışına bırakabilirsiniz veya direk CW sorunu felan belirtmeden iade tamamen kafa rahatlığınızla alakalı bir durum. Ben en çok knight online oynunda boş bir haritada aşırı yüksek fps veren yerlerde deniyordum çığlık atmıyorsa kafi diyordumCam açık iken zaten aşırı duymadım. Oyundan oyuna göre değişiyor lakin soğutması baya iyi 55 56 derece
Kötü değil zaten yersiz bir tepki olmuş sadece.