Emin Parlak
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
COLORFUL iGame RTX 4070 SUPER Ultra 12GB 192Bit GDDR6X W-OC-12GB-V Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
ben de bir tane aldım bakalım hayırlısı.25'leri görüyordu aslında sık sık. Ben kullanıyorum güzel kart.
Bir alakası yok bu kartların birbiriyle.bu kart ile farkı nedir renk mi yoksa soğutma performans farkı da var mı.![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD7JBK) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık için gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
marka-renk bir de sogutmaa farklı çipset aynıbu kart ile farkı nedir renk mi yoksa soğutma performans farkı da var mı.![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD7JBK) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık için gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Fiyata göre sordum muadili fiyatında rakibi bu kart o açından dedim. Hangisini almak mantıklı olur gibisinden yoksa yanlış anlaşıldımBir alakası yok bu kartların birbiriyle.
İkisini yan yana incelemeden net bir cevap vermek zor. Ama beyaz kartlar daha nadir ve değerli olur genelde.Fiyata göre sordum muadili fiyatında rakibi bu kart o açından dedim. Hangisini almak mantıklı olur gibisinden yoksa yanlış anlaşıldım![]()
Knk kart geldi kurdum. 1080p monitörde dolayı tam performansını alamıyorum sıkıntı değil. Ama coil whone var tek dezavantajı diyebilirim.İkisini yan yana incelemeden net bir cevap vermek zor. Ama beyaz kartlar daha nadir ve değerli olur genelde.
Alıntıyı görüntüle
Benim karttan 1-2 derece daha serin görünüyor.
Bendekinde var ama bayağı az var rahatsız edici düzeylerde değil.Knk kart geldi kurdum. 1080p monitörde dolayı tam performansını alamıyorum sıkıntı değil. Ama coil whone var tek dezavantajı diyebilirim.
Güçlü kartların kaderiKnk kart geldi kurdum. 1080p monitörde dolayı tam performansını alamıyorum sıkıntı değil. Ama coil whone var tek dezavantajı diyebilirim.
fan rpm lerini arttır rahatsız ediyosa sıcaklıklar ?İkisini yan yana incelemeden net bir cevap vermek zor. Ama beyaz kartlar daha nadir ve değerli olur genelde.
Alıntıyı görüntüle
Benim karttan 1-2 derece daha serin görünüyor.
Adam rahatsız ediyor dememiş kifan rpm lerini arttır rahatsız ediyosa sıcaklıklar ?