Colorful Marka Anakart Alınır Mı?

Serqius

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
4500
DDR5'e geçeceğim, uygun fiyatlı olmasındam dolayı bu anakartı tercih etmeyi düşünüyorum. Colorful ekran kartı alanında başarılı ancak anakart alanında nasıldır hiç fikrim yok. Sizce bu anakart alınır mı yoksa kesenin ağzını açıp daha iyi bir model mi bakmalıyım?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
DDR5'e geçeceğim, uygun fiyatlı olmasındam dolayı bu anakartı tercih etmeyi düşünüyorum. Colorful ekran kartı alanında başarılı ancak anakart alanında nasıldır hiç fikrim yok. Sizce bu anakart alınır mı yoksa kesenin ağzını açıp daha iyi bir model mi bakmalıyım?

Alınır , fp anakartları var ben beğeniyorum.

• Beğen

Bende b650m white wifi v15 var. Hiç dendiği gibi biosta düzgün ayar yapılmıyor,yok sonra çöküyor falan sorun yaşamadım. PC ilk geldiğinde kırmızı temalı bir bios vardı bios güncelledim mavi temalı biraz daha derli toplu bios oldu.

Markanın tek sorunu bios güncellemesi diğer anakartlara nazaran daha geç gelmesi yazılım tarafı bir msi asus katiyen olamaz ama düz kullanıcılar için fp anakart Garantisi bittikten sonra 2.el diğer markalara göre bedava fiyatlara satılıyor hatta satılmıyor bile alan olmuyor

Bende b650m white wifi v15 var. Hiç dendiği gibi biosta düzgün ayar yapılmıyor,yok sonra çöküyor falan sorun yaşamadım. PC ilk geldiğinde kırmızı temalı bir bios vardı bios güncelledim mavi temalı biraz daha derli toplu bios oldu.
Expo açtığınızda sizde de boot etmeme oluyor mu? Bios sürümünü 1008 mi?

• Beğen
Expo açtığınızda sizde de boot etmeme oluyor mu? Bios sürümünü 1008 mi?
Sürümün ismini bilmiyorum. Colorfulun kendi sitesinden en son sürümü indirdim.
EXPO 1 6000mhz seçince çalışmıyor , 4800 oluyor
EXPO 2 5600mhz sorunsuz çalışıyor

Ama bunun ramden kaynaklı olduğunu düşünüyorum forumlarda okumuştum patriot viperlarda böyle bir sorun olduğunu.

Boot etmeme falan olmadı hiç. BIOS ilk güncelledikten sonra ilk 2-3 PC'yi açmamda 1 dakika falan bekletiyordu pc şimdi 10 saniyede açılıyor.

Sürümün ismini bilmiyorum. Colorfulun kendi sitesinden en son sürümü indirdim.
EXPO 1 6000mhz seçince çalışmıyor , 4800 oluyor
EXPO 2 5600mhz sorunsuz çalışıyor

Ama bunun ramden kaynaklı olduğunu düşünüyorum forumlarda okumuştum patriot viperlarda böyle bir sorun olduğunu.

Boot etmeme falan olmadı hiç. BIOS ilk güncelledikten sonra ilk 2-3 PC'yi açmamda 1 dakika falan bekletiyordu pc şimdi 10 saniyede açılıyor.
Aynı karta sahibiz sanırım sende patriot Viper 6000 MHz CL30 ram aldın :D boot etmiyor kafayı yicem expo2 Ile mi çalıştırıyorsun?

• Beğen
Aynı karta sahibiz sanırım sende patriot Viper 6000 MHz CL30 ram aldın :D boot etmiyor kafayı yicem expo2 Ile mi çalıştırıyorsun?
evet ramler aynı
expo 2 5600mhzde sorunsuz çalışıyor
expo 1 seçince donma kasma,çökme,açılmama sorunları yok ama 4800 olarak çalışıyor ben de expo 2 seçtim

gayet guzel ben kullanıyorum hıc sorun yasamadım.

evet ramler aynı
expo 2 5600mhzde sorunsuz çalışıyor
expo 1 seçince donma kasma,çökme,açılmama sorunları yok ama 4800 olarak çalışıyor ben de expo 2 seçtim
Expo birde boot etmiyor cihaz takılı kalıyor biosta şimdi tekrar sıfırlicam expo 2 deneyeceğim memory context restore açabildin mi? Geceden beri kaçıncı reset bilmiyorum 1004 biosta En azından rami okuyordu 1007ye yükselttim Bilinmeyen ram Olarak görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet guzel ben kullanıyorum hıc sorun yasamadım.
Herkeste olacak diye bir şey yok ama can sıkıcı

• Beğen
Expo birde boot etmiyor cihaz takılı kalıyor biosta şimdi tekrar sıfırlicam expo 2 deneyeceğim memory context restore açabildin mi? Geceden beri kaçıncı reset bilmiyorum 1004 biosta En azından rami okuyordu 1007ye yükselttim Bilinmeyen ram Olarak görüyor
Dediğin ayarı açmadım. BIOS'ta fazla ayar yapmadım ben.
PBO,fan ayarı,secure boot,tpm 2 ,expo falan yaptım

Dediğin ayarı açmadım. BIOS'ta fazla ayar yapmadım ben.
PBO,fan ayarı,secure boot,tpm 2 ,expo falan yaptım
MCR açmadan nasıl 10 saniyede açıyorsun sistemi hayret ettim şimdi Expo 2yi denicem

• Beğen
MCR açmadan nasıl 10 saniyede açıyorsun sistemi hayret ettim şimdi Expo 2yi denicem
1754392949167.webp

Başlangıçta steam falan da açıyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,571
Üyeler
183,137
Son üye
1stanbuL
Geri