Colorful Marka Ekran Kartı Kullanan?

whspr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Arkadaşlar Colorful marka herhangi bir kart kullanan varmıdır? sorunu varsa bilen varmıdır?

Malzeme kalitesi en dandik plastik ama soğutma konusunda sıkıntısı olmayan, F/P bir firma.

Colorful üst seviyede çok iyi bir marka Ama giriş seviyesi kartlarını bilemem

Kaliteli marka, sorun çıkaracağını sanmam.
Kullanan biri var mı bilmiyorum.
1650s kartı alacağım muhtemelen şuan fiyatı iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malzeme kalitesi en dandik plastik ama soğutma konusunda sıkıntısı olmayan, F/P bir firma.
yani galax ve inno3d zamlandı bu kaldı seçenek almayı düşündüm ama sorun olurmu aklıma takıldı adını duymadım pek

Colorful üst seviyede ciddi şeyler başarıyor:
Colorful Kudan 2080ti
1596734376133.png

Alınır. Ben galax kullanan biriyim ve gayet güzel birbirlerine yakın firmalar olduklarını düşünüyorum.
dostum bende düşünürüm sonuçta bir 2080 almıyorum ama yinede aklıma takılıyor işte 1 yıl sonra falan sıkıntı yaratır mı diye

Colorful üst seviyede ciddi şeyler başarıyor:
Colorful Kudan 2080ti
Alıntıyı görüntüle
kusura bakmayın pek anlamıyorum mesela 2080 almayacağım, 1650super için ideal bir marka mıdır yani?

dostum bende düşünürüm sonuçta bir 2080 almıyorum ama yinede aklıma takılıyor işte 1 yıl sonra falan sıkıntı yaratır mı diye
Sanmam en nihayetinde önemli olan içerisindeki GPU gayet güzel kaliteli kolay kolay sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama en az 2 yıl garanti olmalı.

Arkadaşlar Colorful marka herhangi bir kart kullanan varmıdır? sorunu varsa bilen varmıdır?
gt 1030 um var malzeme kalitesi biraz düşük ancak soğutma performans çok iyi 65 in üsütüne çıkmıor

Sanmam en nihayetinde önemli olan içerisindeki GPU gayet güzel kaliteli kolay kolay sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama en az 2 yıl garanti olmalı.
garanti süresi 2 yıl yazıyor. gpu zaten mimari olarak falan nvidia ya ait diye biliyorum markaların tek eklediği soğutucu blok veya fan değil mi?

gt 1030 um var malzeme kalitesi biraz düşük ancak soğutma performans çok iyi 65 in üsütüne çıkmıor
asıl değerleri bilmiyorum kusura bakmayın

Kart 600gram haberiniz olsun ama soğutması kötü değil. Ama malzeme kalitesi oyuncak gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,785
Üyeler
189,326
Son üye
Muh4mmdxw
Geri