1650s kartı alacağım muhtemelen şuan fiyatı iyiKaliteli marka, sorun çıkaracağını sanmam.
Kullanan biri var mı bilmiyorum.
yani galax ve inno3d zamlandı bu kaldı seçenek almayı düşündüm ama sorun olurmu aklıma takıldı adını duymadım pekMalzeme kalitesi en dandik plastik ama soğutma konusunda sıkıntısı olmayan, F/P bir firma.
Alınır. Ben galax kullanan biriyim ve gayet güzel birbirlerine yakın firmalar olduklarını düşünüyorum.Arkadaşlar Colorful marka herhangi bir kart kullanan varmıdır? sorunu varsa bilen varmıdır?
dostum bende düşünürüm sonuçta bir 2080 almıyorum ama yinede aklıma takılıyor işte 1 yıl sonra falan sıkıntı yaratır mı diyeAlınır. Ben galax kullanan biriyim ve gayet güzel birbirlerine yakın firmalar olduklarını düşünüyorum.
kusura bakmayın pek anlamıyorum mesela 2080 almayacağım, 1650super için ideal bir marka mıdır yani?
Sanmam en nihayetinde önemli olan içerisindeki GPU gayet güzel kaliteli kolay kolay sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama en az 2 yıl garanti olmalı.dostum bende düşünürüm sonuçta bir 2080 almıyorum ama yinede aklıma takılıyor işte 1 yıl sonra falan sıkıntı yaratır mı diye
gt 1030 um var malzeme kalitesi biraz düşük ancak soğutma performans çok iyi 65 in üsütüne çıkmıorArkadaşlar Colorful marka herhangi bir kart kullanan varmıdır? sorunu varsa bilen varmıdır?
garanti süresi 2 yıl yazıyor. gpu zaten mimari olarak falan nvidia ya ait diye biliyorum markaların tek eklediği soğutucu blok veya fan değil mi?Sanmam en nihayetinde önemli olan içerisindeki GPU gayet güzel kaliteli kolay kolay sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama en az 2 yıl garanti olmalı.
asıl değerleri bilmiyorum kusura bakmayıngt 1030 um var malzeme kalitesi biraz düşük ancak soğutma performans çok iyi 65 in üsütüne çıkmıor