kardeşim ne sallıyorsun?Malzeme kalitesi en dandik plastik ama soğutma konusunda sıkıntısı olmayan, F/P bir firma.
reis bende tam olarak bilmiyorum önerdiğini de pek göremedim nasıldır sence?kardeşim ne sallıyorsun?
Reis sallamıyorum kart 600gr buradan da anlaşılabilir.kardeşim ne sallıyorsun?
Açta bir global reviewleri izleReis sallamıyorum kart 600gr buradan da anlaşılabilir.
şahsen ben alırım. kanalımda markanın incelemesi varabi bana yanıt vermedinalayım mı yani iyi midir??
Hayır Gpu dediğiniz şey işlemci tarzı bir şeydir zaten fanlarda onu soğutur etrafındaki kartın ve mosfetler olsun bobinler olsun onların firmalar tarafından üretildiğini biliyorum bide soğutucu ve fanların.garanti süresi 2 yıl yazıyor. gpu zaten mimari olarak falan nvidia ya ait diye biliyorum markaların tek eklediği soğutucu blok veya fan değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
asıl değerleri bilmiyorum kusura bakmayın
Hocam Allah razı olsun ben bundan bir tane yarın yağlayıp alıyorum inşallahhttps://www.sitem.com.tr/ZOTAC-GTX-...-Ekran-Karti-6541(ZT-T16510F-10L)-purn-193171
bunu buldum. fakat başlıkta 6gb yazıyor sanırsam yanlış yazılmış ve ayrıca alışverişi güvenilir midir?
Abdullah abi bir konum var en son açtığım ona bir bakar mısın fikrini merak ediyorum , bakacaksan şimdiden teşekkürler.şahsen ben alırım. kanalımda markanın incelemesi var
galax 1650 süper kullanıyorum merak ettiğin soru var mıArkadaşlar Colorful marka herhangi bir kart kullanan varmıdır? sorunu varsa bilen varmıdır?