Bişet olmaz kartın tek kötü yanı malzeme kalitesi isterseniz zotac var o fiyatlara daha kaliteli.sonuçta sabit kalacak bir sorun olurmu ağırlığı falan?
Bişet olmaz kartın tek kötü yanı malzeme kalitesi isterseniz zotac var o fiyatlara daha kaliteli.sonuçta sabit kalacak bir sorun olurmu ağırlığı falan?
o fiyat derkenBişet olmaz kartın tek kötü yanı malzeme kalitesi isterseniz zotac var o fiyatlara daha kaliteli.
geçenlerde konuma cevap vermişti ama galax olarak önermişti galiba o arkadaştı yanlış değilse@intel pentium colorful firmasi hakkında bilgi sahibidir.
inan bana düne kadar galax veya inno3d idi seçimim colorfulu elemiştim fakat bugün saat başı zam geldi her şeye inmo3d 1609tl galax 1599tl oldu. colorful 1480 şuan galiba.Fiyatı çok uygunsa tercih etmenizi öneririm çok uygun değilse
galax, inno3d, gigabyte, msi, asus, asrock bakabilirsiniz.
Çok zorlanmazsanız galax alabilirsiniz colorful hakkında çok bir bilgi sahibi değilim ama galax iyidir.inan bana düne kadar galax veya inno3d idi seçimim colorfulu elemiştim fakat bugün saat başı zam geldi her şeye inmo3d 1609tl galax 1599tl oldu. colorful 1480 şuan galiba.
Zotac şu an 1440 TL.o fiyat derken1460tl bir kart önerir misiniz? zotac falan fark etmez :dd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
geçenlerde konuma cevap vermişti ama galax olarak önermişti galiba o arkadaştı yanlış değilse
Satıcı sitem.satıcı"sitem" mi? yoksa başka bir yerde varmıdır?
https://www.sitem.com.tr/ZOTAC-GTX-...-Ekran-Karti-6541(ZT-T16510F-10L)-purn-193171Satıcı sitem.
Forumda kullanan pek yoktur ama iyi olduğunu hatırlıyorumArkadaşlar Colorful marka herhangi bir kart kullanan varmıdır? sorunu varsa bilen varmıdır?
Yok reis illa kullananı tanımak gerekmez yorumlara göre az buçuk bir şeyler hatırlar zaten insankullananmı tanıyorsun :d