CMT439RAKcomnet davet kodu.
herhangi bi sorun olursa cevaplarım veya aklına takılan bir şey varsacomnet davet kodu.
@Gri Caner'de olabilircomnet davet kodu.
Kral ben de senin kodu kullandım da uygulamada gün olarak +30 gün eklenmedi sonradan mı ekleniyor?CMT439RAK
Mesaj otomatik birleştirildi:
herhangi bi sorun olursa cevaplarım veya aklına takılan bir şey varsa
kod ile kayıt oldun ama 30 gün işlemeye başlamadı mı ?Kral ben de senin kodu kullandım da uygulamada gün olarak +30 gün eklenmedi sonradan mı ekleniyor?
aynen knk sonradan eklencekKral ben de senin kodu kullandım da uygulamada gün olarak +30 gün eklenmedi sonradan mı ekleniyor?
tesekkur ederim bu aradaKral ben de senin kodu kullandım da uygulamada gün olarak +30 gün eklenmedi sonradan mı ekleniyor?
istanbuldaysan ben ve arkadaşlarımın tecrübelerinden hareketle gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsin ben türknetten geçiş yaptım yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum problemsiz kullanıyorum ayrıca comnete subat başında zam gelecek haberin olsunBeyler comnetten memnun musunuz durum ne oralarda
Geçiş yapacam gibi 100 mbitlik pakete
Evet her ISS ye zam gelecek zaten de. 1 yıllık ön ödeme yapmayı düşünüyorum.istanbuldaysan ben ve arkadaşlarımın tecrübelerinden hareketle gönül rahatlığıyla geçiş yapabilirsin ben türknetten geçiş yaptım yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum problemsiz kullanıyorum ayrıca comnete subat başında zam gelecek haberin olsun
ozelden yazarsan herturlu sorjna cevap veririmBeyler comnetten memnun musunuz durum ne oralarda
Geçiş yapacam gibi 100 mbitlik pakete
en iyisini yaparsinizEvet her ISS ye zam gelecek zaten de. 1 yıllık ön ödeme yapmayı düşünüyorum.
İstanbul üsküdardayım