Neler Yeni

Comnet fiber incelemesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
Reklam Amaçlı Paylaşım / Referal
Merhaba. Bulunduğum bölgeye türk telekom fiber altyapı getirdi ve ben de fiber internete geçme kararı aldım. gibirnet'te 100mbps vdsl hizmeti alıyordum, bir sorunum yoktu ancak fiber internette maksimum 100mbps desteği sağladığı için sağlayıcıları biraz araştırdıktan sonra comnete geçmeye karar verdim. 18 Eylül tarihinde gibirnet'ten comnet'e geçiş başvurusu başlattım. 19 Eylül tarihinde geçişim tamamlandı ve aynı gün fiber için başvuru yaptım. Başvuru yaparken ekiplerin gelmesinin 1 ila 15 gün arası sürebileceği söylendi fakat ertesi gün yani 20 Eylül günü sabah telekomdan fiber kurulum için geldlier. Kurulumdan sonra o gün içinde müşteri hizmetlerine bildiremedim ve araya haftasonu girdiği için pazartesine kadar 100mbps vdsl olarak kullandım. Pazartesi günü müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim ve fiber internet geçişim sağlandı. Online işlemler üzerinden de paketimi güncelleyip 500mbps'e çıkardım. Bir haftalık deneyim itibariyle memnunum, umarım böyle devam eder. Davet kodu arayanlara özel mesaj yoluyla referans kodumu iletebilirim. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Ekler

• 1727279957337.png
    1727279957337.png
    27.9 KB · Hit: 57
Son düzenleme:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,157
İsim
Emre siyah
100lük paketle 50 upload alıyorum ben :uzgunpeepo:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,157
İsim
Emre siyah
comnet vdsl'de 100 e 100 veriyordu ama upload ile işim olmadığı için 500'e geçiş yaptım. 10 bile olabilir yani benim için o kadar önemsiz.
100 e 100 veremez de yine de hayılrı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
100lük paketle 50 upload alıyorum ben :uzgunpeepo:
Hocam konuşmayalım istersen.. 1000 e 100 alıyorum şimdi Superonline paketlerin ağızını açtı diye normalde 1000/50 alıyorum..

1727280513364.png

Farex

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Böyle tiplere hiç haz etmeyin bunlar kendi çıkarları için bu tür konular açar amacı kendisi interneti bedavaya getirmektir. Comnet beş para etmez bir firma kaç insan mağdur oldu ve firma yüzünden internet portunu kaybedip internetsiz kaldılar bu tür salakları alıp azını yüzünü dağıtasım geliyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle tiplere hiç haz etmeyin bunlar kendi çıkarları için bu tür konular açar amacı kendisi interneti bedavaya getirmektir. Comnet beş para etmez bir firma kaç insan mağdur oldu ve firma yüzünden internet portunu kaybedip internetsiz kaldılar bu tür salakları alıp azını yüzünü dağıtasım geliyor zaten.
dur senin gibi ağzından köpükler saçan tiplere fırsat vermeyeyim kodu gizleyeyim. insan gibi beğendiğimiz bir şeyi tavsiye de edemiyoruz hayret bir şey.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,332
İsim
Baran Kut
Geçen de böyle biri çıkmıştı ya onun yazımına benziyor da garip.

Farex

80+ Silver
dur senin gibi ağzından köpükler saçan tiplere fırsat vermeyeyim kodu gizleyeyim. insan gibi beğendiğimiz bir şeyi tavsiye de edemiyoruz hayret bir şey.
Neyini beğendin lan 1 hafta kullanmışsın dalga mı geçiyon kardeşim çocuk aklınla kimi çelmeye çalışıyon hayırdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mert YÜKSEL
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom