maxipex481
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- maksi
Reklam Amaçlı Paylaşım / Referal
Merhaba. Bulunduğum bölgeye türk telekom fiber altyapı getirdi ve ben de fiber internete geçme kararı aldım. gibirnet'te 100mbps vdsl hizmeti alıyordum, bir sorunum yoktu ancak fiber internette maksimum 100mbps desteği sağladığı için sağlayıcıları biraz araştırdıktan sonra comnete geçmeye karar verdim. 18 Eylül tarihinde gibirnet'ten comnet'e geçiş başvurusu başlattım. 19 Eylül tarihinde geçişim tamamlandı ve aynı gün fiber için başvuru yaptım. Başvuru yaparken ekiplerin gelmesinin 1 ila 15 gün arası sürebileceği söylendi fakat ertesi gün yani 20 Eylül günü sabah telekomdan fiber kurulum için geldlier. Kurulumdan sonra o gün içinde müşteri hizmetlerine bildiremedim ve araya haftasonu girdiği için pazartesine kadar 100mbps vdsl olarak kullandım. Pazartesi günü müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim ve fiber internet geçişim sağlandı. Online işlemler üzerinden de paketimi güncelleyip 500mbps'e çıkardım. Bir haftalık deneyim itibariyle memnunum, umarım böyle devam eder. Davet kodu arayanlara özel mesaj yoluyla referans kodumu iletebilirim. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Ekler
Son düzenleme: