Palo DAYI 👑
80+ Gold
bu davet koldarıyla sızede 30 gun kullanım suresı verıyolar degılmı
aynen öyle hocambu davet koldarıyla sızede 30 gun kullanım suresı verıyolar degılmı
Bütün sağlayıcılar fiber dışında hepsi türk telekom altyapısı kullanıyor. Sadece sağladıkları fiyat hız ve hizmet avantajları farklı.beyler bolgemdekı butun wıfıler turktelekom comnet bunun altyapısını kullanıyor oyle degılmı
16 mbps den 100e gecıcem altyapı 75 mbps vdsl desteklıyor sorun yasarmıyım evde 7-8 cıhaz baglı wıfı uzerındne bır tek benım pc kablo ıle baglı 16 mbps da cok kotu oluyor cıhazda fazla olunca
cayma bedelı karsılamıyorlar sanırım dogrumudur
evet bende fforumdan birinin koduyla geciş yaptım 30 gün ben 30gün o kişi kazanmıs oldu. 300tl indirimbu davet koldarıyla sızede 30 gun kullanım suresı verıyolar degılmı
10 numara sıstem yapmıs adamlar vallaevet bende fforumdan birinin koduyla geciş yaptım 30 gün ben 30gün o kişi kazanmıs oldu. 300tl indirim
evet bende fforumdan birinin koduyla geciş yaptım 30 gün ben 30gün o kişi kazanmıs oldu. 300tl indirim
beyler sımıd kendı sıtelerınde basvuru kısmında 3 tane modem var hangısını alayım yoksa onerdıgınız baska bır modem varsa onumu alayımBütün sağlayıcılar fiber dışında hepsi türk telekom altyapısı kullanıyor. Sadece sağladıkları fiyat hız ve hizmet avantajları farklı.
uygulamadan bulabilirsiniz. devre numarası diye gecer geneldedostlar hizmet numaramı öğrenmek için müşteri hizmetlerini arıyorum fakat bağlanamıyorum elimde sadece abone numarası var bununla ne yapabilirim
https://www.idefix.com/zyxel-vmg1312-t20b-4-port-300-mbps-vdsl2-modem-p-1046704?vendorId=3 bu işinizi görür ama ev büyükse yan odalarda az ceker10 numara sıstem yapmıs adamlar valla
kendılerıde musterı kazanıyor ısı cozmusler
Mesaj otomatik birleştirildi:
benım tek sıkıntım gecıste cayma bedelı karsılamıyor olmaları
beyler sımıd kendı sıtelerınde basvuru kısmında 3 tane modem var hangısını alayım yoksa onerdıgınız baska bır modem varsa onumu alayım
hocam uygulaması yok maalesefuygulamadan bulabilirsiniz. devre numarası diye gecer genelde
https://www.idefix.com/zyxel-vmg1312-t20b-4-port-300-mbps-vdsl2-modem-p-1046704?vendorId=3 bu işinizi görür ama ev büyükse yan odalarda az ceker
hangi firmayı kullanıyorsunuz şuanhocam uygulaması yok maalesef
hizmet numarası değişen bir şey mi? eski kullandığım hizmet numarasını biliyorum
baska operatorse degısırhocam uygulaması yok maalesef
hizmet numarası değişen bir şey mi? eski kullandığım hizmet numarasını biliyorum
vodafone yanımdaya gıremıyorum bakmak ıcın saka gıbıhangi firmayı kullanıyorsunuz şuan
Keenetic marka modem öneririm kendim de kullanıyorum10 numara sıstem yapmıs adamlar valla
kendılerıde musterı kazanıyor ısı cozmusler
benım tek sıkıntım gecıste cayma bedelı karsılamıyor olmaları
beyler sımıd kendı sıtelerınde basvuru kısmında 3 tane modem var hangısını alayım yoksa onerdıgınız baska bır modem varsa onumu alayım
rüzgarnet (yaptık bir hata)hangi firmayı kullanıyorsunuz şuan
pahalılar yaKeenetic marka modem öneririm kendim de kullanıyorum
fatura bılgılerı varsa ordada yazıyor dıye bılıyorumrüzgarnet (yaptık bir hata)