Comnet önermiyorum (artık)!

Gri Caner

80+ Titanium
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
30,855
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Comnet kullanıyorum 7 aydır. Sorunum yoktu. Ama artık tüm Türkiye Comnet kullanıcıları her gün günde 3-4 defa sorun yaşıyor.
İnternette teklemeler, aniden düşme ve ping yükselmesi ve ardından uzun süreli internet yavaşlığı. 2 hafta boyunca her gün oluyor. 18 den sonra bay bay.
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğinizde 10 saat sonra şu cevabı alıyorsunuz :
Tam 1 gün 12 saat 4 dakika 16 saniye internet erişiminiz olduğunu görüntülemekteyim. Bir sorununuz bulunmamaktadır.

Telegram grubunda herkes şikayetçi. Telegram grubunda biraz fazla laf yaptım direkt ban attılar. Benden önce de birisine direkt ban attılar. Telegram ve Facebook grubunu kuran Ramazan isimli şahıs müşteri olduğunu iddia etse de ben maddi bir çıkarının olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca DA Forum üyeliği de var.
Screenshot_20230814_232557_Edge.jpg

Comnet'i önerir miyim?
Evet. Ama kime? Cidden maddi imkanı her ay 350 400 vermeye yetmeyen kişiler kullanabilir.
Ama maddi durumunuz varsa başka bir sağlayıcıyı düşünebilirsiniz.

Neden daha önce neden Comnet'i öneriyordum? Basit. Türkiye geneli sorun yaşanmıyordu. Ama son 2 hafta özellikle her gün sorun yaşanıyor.
 
Comnet sponsorluğu kesti herhalde senden :D
 
https://forum.donanimarsivi.com/konu/detayli-comnet-iss-incelemesi.667015/ Boyle kaliteli inceleme içeriği yapabilmekte isen hocam yerinde olsam tüm sağlıyıcıları olmasada 10-20 Operator deneyimlerdim.!
Hocam bizim ev netlab değil ya. Espri yaptım hani internet ve laboratuvar hani.

Neyse dediğim gibi babam çok değişiklik sevmez. Onun yerine ben uğraşıyor olsam da sürekli bir şeyleri değiştirmek anlamsız bir şekilde sinirlendiriyor. Monitörün ölü pikseli var diye değiştirdim. "Senle mi uğraşacağız" vs bilirsin.
 
Valla ben memnundum ama adres değişikliği yaşadım ve yeni evde turknet gigafiber altyapısı olduğu için comnet i iptal ettim
 
Geri
Top