Neler Yeni

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Comnet'in abonelerinin hizmetini sorgusuz sualsiz iptal ettiğine dair bazı iddialar ve kullanıcı deneyimini içeren konular vardı. Comnet desteğe sorduğumda "Abonelik sözleşmesi" sayfa 6'ya işaret etti.
Yer alan maddeye (10.2.9) istinaden abonelik kapatma işlemlerini haklı buluyorum. Çünkü aboneliği sonlandırılan üyelerin paylaştığı SS'lere baktığımızda hakaret ve yerme sözcükleri içeriyor. Siz abone olurken bu sayfaya imza atarak ilgili maddeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Sonuç itibariyle bu abonelik kapatma işlemleri kanunsuz değildir.
Bilginize sunarım.

Alıntıyı görüntüle
Gerekli bir madde olarak görüyorum.
Kullandığın firmayı eleştirebilirsin fakat onların verdiği hizmete hakaret edemezsin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Her ay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu halâ Türk Telekom kullanıyor😄.
O da onun şeyliği şimdi. :D

Kullandığın firmayı eleştirebilirsin fakat onların verdiği hizmete hakaret edemezsin.
Desteğe açık açık sordum sizi eleştirince internetim yavaş deyince hizmeti kapatıyor musunuz diye. Tarafımızda öyle bir şey olmamıştır. Sadece hakaret olursa kapatıyoruz gibisinden bir cevap aldım.
Şikayetvar'da baktığında "internetim yavaş dediğim için aboneliğim sonlandırıldı" gibisinden bir şikayet var. La ben bu adamlara 1 haftadır internetim yavaş diyorum bazen. Yardımcı oluyorlar. Nazik bir dille hemi de.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İnşallah yüksek rütbeli hesabınız var diye markalara DA Forum konusu satmıyorsunuzdur! PP'n bile comnet logosu. Bu şekildeki hareketler sonucu aksini ispatlayana kadar hesabını yönetim olarak dondurabiliriz dikkat!

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Önermek bir nevi övmektir yani 😄. Binada Gigafiber var ben alt komşuma bir kere demedin gel TurkNet’e geç diye 😄. Koskoca apartmanda kutusu var 1000/1000 veriyoruz yazıyor bu halâ Türk Telekom kullanıyor😄.
evet ya bizde de var kimse geçmemiş kutuyu geri alıcaklar diye korkuyorum AS:DAS:DAS

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
Comnette çalışıyosun heralde

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Ömer Keskin
evet ya bizde de var kimse geçmemiş kutuyu geri alıcaklar diye korkuyorum AS:DAS:DAS
Hahahah 😄😄. Öyle bir şey söz konusu olamazda ben onların yerine utanıyorum 😄. Adamlar Türkiye’nin en iyi internetini getirmiş koymuş önüne sen tenezzül edip geçmiyorsun Allah bilir 24 Mbps’ye 190 TL para ödüyordur 😄.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Desteğe açık açık sordum sizi eleştirince internetim yavaş deyince hizmeti kapatıyor musunuz diye. Tarafımızda öyle bir şey olmamıştır. Sadece hakaret olursa kapatıyoruz gibisinden bir cevap aldım.
Şikayetvar'da baktığında "internetim yavaş dediğim için aboneliğim sonlandırıldı" gibisinden bir şikayet var. La ben bu adamlara 1 haftadır internetim yavaş diyorum bazen. Yardımcı oluyorlar. Nazik bir dille hemi de.
Valla üslubuna göre değişiyor demek ki. :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İnşallah yüksek rütbeli hesabınız var diye markalara DA Forum konusu satmıyorsunuzdur! PP'n bile comnet logosu. Bu şekildeki hareketler sonucu aksini ispatlayana kadar hesabını yönetim olarak dondurabiliriz dikkat!
Abi beni tanımıyor olabilirsin. Memed abiye sor yani. Zamanında Valorant turnuvaları düzenlemiştim. O kişi benim hani hatırladıysan.
PP: Zamanında Xbox, Steam'in bile logolarını PP yaptım. Çünkü basit logolar. Basit logoları seviyorum. Üstelik adım Caner. Comnet logosunda C harfi var.
Ben kimim: 18 yaşında bir YKS hazırlık öğrencisiyim. Hedef TIP.
Comnet'e DA Forum konusu satmak: Comnet reklama 1 kuruş bile para harcamamıştır bence. İddiamdır. Ne TV'de ne de internette. Bana mı reklam verecekler?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Hahahah 😄😄. Öyle bir şey söz konusu olamazda ben onların yerine utanıyorum 😄. Adamlar Türkiye’nin en iyi internetini getirmiş koymuş önüne sen tenezzül edip geçmiyorsun Allah bilir 24 Mbps’ye 190 TL para ödüyordur 😄.
evet ya, bende geçicem de borç ödemekle uğraşıyorum kimsede demiyor bu kutu neyin kutusu nedir ne değildir çıldırıyorum ya kutu varya terrrrtemiz

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hocam pek sanmıyorum çünkü caner her hangi firmadan güzel hizmet aldımı pp si değişiyor en son hatırladığım da xbox tı ondan öncede gri koç 'un ppsi vardı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Abi beni tanımıyor olabilirsin. Memed abiye sor yani. Zamanında Valorant turnuvaları düzenlemiştim. O kişi benim hani hatırladıysan.
PP: Zamanında Xbox, Steam'in bile logolarını PP yaptım. Çünkü basit logolar. Basit logoları seviyorum. Üstelik adım Caner. Comnet logosunda C harfi var.
Ben kimim: 18 yaşında bir YKS hazırlık öğrencisiyim. Hedef TIP.
Comnet'e DA Forum konusu satmak: Comnet reklama 1 kuruş bile para harcamamıştır bence. İddiamdır. Ne TV'de ne de internette. Bana mı reklam verecekler?
şimdi işine karışmak gibi olmasında tıp hedefleyen birisi isen neden bu kadar vakit öldürüyon ki forumda

Hocam pek sanmıyorum çünkü caner her hangi firmadan güzel hizmet aldımı pp si değişiyor en son hatırladığım da xbox tı ondan öncede gri koç 'un ppsi vardı
doğru bu arada caner yapmaz öyle şey

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu övgü konusu değil. Hiçbir konumda Comnet'i övmedim delisiye. Sadece önerdim. Önermemin tek sebebi var. Kahrolasıca 100 Mbps sadece 109 TL lan.
Vodafone fiberi de övelim 200 mbps 154 tl dsfdf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,599
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom