Neler Yeni

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
1 sene olacak herhangi bir sorun yaşamadım.
oo baya da geçmiş, o zaman gönlüm rahat şekilde geçebilirim ^^ özelden arkadaş kodunuzu iletir misiniz abone olursam kodunuzu veriym

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Ömer Keskin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
bu hafta içi bir düşünücem bende sırf o yüzden
Elinizi çabuk tutmanızı öneririm. Comnet'e de zam gelecektir. Millenicom 2 ayda 2 kere zam yaptı. Bunlar 01.07.2022 den beri zam yapmadı. Yani bunların zam yapma ihtimali çok yüksek. Comnet herkese uymayabiliyor. Maksat geçin hemen. 14 gün deneme sürecini başlatın. Beğenmezseniz para iadesi alırsınız. Beğendiniz. Zamlar gelmeden 6/12 aylık paket yapmanız için değerlendirme süreniz olsun.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
firma itibari önemli tabii, ben olsam bende aynısını yapardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

dedikodu yapmak gibi olmasında caneri comnet kaçırmış diyolar
Caner Comnetin baristası hatta (!) :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Ömer Keskin

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Comnet'in abonelerinin hizmetini sorgusuz sualsiz iptal ettiğine dair bazı iddialar ve kullanıcı deneyimini içeren konular vardı. Comnet desteğe sorduğumda "Abonelik sözleşmesi" sayfa 6'ya işaret etti.
Yer alan maddeye (10.2.9) istinaden abonelik kapatma işlemlerini haklı buluyorum. Çünkü aboneliği sonlandırılan üyelerin paylaştığı SS'lere baktığımızda hakaret ve yerme sözcükleri içeriyor. Siz abone olurken bu sayfaya imza atarak ilgili maddeyi kabul etmiş oluyorsunuz.
Sonuç itibariyle bu abonelik kapatma işlemleri kanunsuz değildir.
Bilginize sunarım.

Alıntıyı görüntüle
Daha iyi hizmeti bence Gıbırnetten alıyorum böyle reklam yapmıyorum ya

RaMo55

80+
COMNET konularına biraz ara vermelisin dostum.
Her türlü yanlış anlaşılıyor iyilikte yapsan reklam olarak anlaşılıyor firma hızlı büyümek istese TÜRKNET gibi reklam verirdi bunu düşünemiyor herkes.
Sonuç olarak ara ver ama tavsiyem iyi bir ekipmanın varsa YOUTUBE üzerinden video çekip at sadece comnette olur veya edindiğin tüm tecrübeleri.

Şöyle bir bilgi vereyim bu sene GİBİRNETTİN senesi olabilir Comnette göre daha planlı ve verimli ilerliyorlar. Büyük işler yapıyorlar yakın zamanda göreceğiz.

2 Senedir kullanıyorum Comnetti hesaplar durduk yere kimsenin kapanmıyor öyle bir algı oluşturuluyor öyle bir şey olsa kullanıcısı olmaz.
Kullanıcıyı uyarıyorlar hakaret vb bir şey olunca daha sonra kapanıyor.
Ama temsilcileri sonuç olarak iyi değil nitelikli kişi yok yaptığı işten anlayan veya severek yapan yok. Farklı çözüm önerileri sunulmuyor ve iletişim kurulmuyor. Verdiği hizmette asla lafım yok çok şükür bu tarz firmalar var ki Telekoma fazla para vermiyoruz ama temsilciler maalesef sınıfta kalıyor. İlk kurulduğundan bu yana temsilcilerde gelişme tabii ki var ama her ne olursa olsun eksik mevcut bu eksik 2 sene içerisinde daha fazla çözülmüş olmalıydı...

Kalbi temiz bir arkadaşa benziyorsun istediğin zaman özelden sosyal medyadan yazabilirsin anlatabilirsin derdini. Dinlerim elimden bir şey geliyorsa yardımcı olmaya çalışırım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,607
Üyeler
164,705
Son üye