Neler Yeni

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Kanka kusura bakma da 4 yıllık internetimi comnetin 12 aylık paketine geçtiğim için bugün iptal ettirdim. Türk telekom fiber altyapısı var ve en kötü internet sağlayıcım milenicom max 23 ping sabit alıyordum ve hiç sorun yaşamadım zam sebebiyle değiştirdim.

Comnetin senin de dediğin gibi 109 liralık paketini 12 ay taahhütle* aldım ve peşin ödeyerek abone oldum sonrasında oyunlarda sürekli ping dalgalanması olmaya başladı birden 17den 100 200lere çıkıp iniyordu tekrar ama oyun zevkimin içine etti bir haftada resmen. 14 gün yasal iade hakkımız olduğundan 9. Günde iptal işlemini başlattım tuşa bastığım anda internet kesildi sayfa yenilenmedi bile 😂 ama müşteri hizmetleriyle vs. bir sorun yaşamadım nazik ve anlayışlı insanlar bence o iptal edilenlerin neşer yaptığını bilmiyorum. Benim şanssızlığıma denk geldi heralde ama 3 ay boyunca internet sağlayıcısı da değiştirilemiyormuş ve ben de şimdi iptal ettirip netspeed başvurumu gönderdim kurulum bekliyorum 1 hafta internet yok…

*Taahhütsüz adı altında satılan paketin ücretini (12 ay 1308₺) ön ödemeli olarak ödüyoruz ve sözleşmedeki 10.1.3 ve 10.1.4 maddelerine göre ne zaman çıkarsak çıkalım hiç bir şekilde ücret iadesi yapılmıyor. Alt pakete geçilmiyor veya paket değişimi yapılamıyor sadece ekstra gün satınalabiliyorsunuz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@fgoren merhabalar;
Keşke önce 1 aylık satın alsaydınız. Denerdiniz. Olmadı çıkış yapardınız. Ping olması şanssızlık. Ben Adana'dayım. Sabit 22 ping alıyorum Valorant için. Malatya'da olan bir Comnet'li de 22 ping alıyor. Bunun sebebi Riot ile direkt bağlantı anlaşması.
Pingin bir çok sebebi olabilir. Tabi bu sebeplerin ilki İSS.
Neyse. En azından firma çıkışı zorlaştırmamış.
o iptal edilenlerin neşer yaptığını bilmiyorum.
Aldığım bilgiye göre iptal edilenler genelde müşteri desteğe küfür eden tayfa imiş.

Alt pakete geçilmiyor veya paket değişimi yapılamıyor sadece ekstra gün satınalabiliyorsunuz.
Alt paket geçiş Comnet'te mümkündür. Ben 100'lükten 35'e istersem şimdi geçerim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,664
İsim
Hacı
İyi yapıyormuş comnet :)
Ücretlendirmesi nasıl bu firmanın kullananlar memnun mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ücretlendirmesi nasıl bu firmanın kullananlar memnun mu?
Şimdiye kadar hatırladığım kadarıyla 6 kişiyi geçirdim. Şikayet yok. Aksine durum düzelmesi var.
CptnAktaş'ın pingi netspeed de baya dalgalıyken şimdi sabit 22 ping alıyor Valorant'ta. (Malatya) Bunun sebebi Comnet Riot ile anlaşmalı. Comnet'liler Riot sunucularına arada trafik olmadan direkt bağlanıyor.
Ücretlendirme olarak üstüne söyleyecek bir şey yok zaten.

Reyconjeff

80+ Bronze
Son düzenleme:

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Bugün netspeed bağlantım aktif edildi 10ms sabit alıyorum daha önce sadece türk telekomda daha az ping görmüştüm o da 9 idi şuan çok memnunum bakalım zaman neler gösterecek. Davet kampanyası biraz kötü ama netspeedin 12 ay 10 tl indirm yapıyorlar bunun için davet kodunu kopyalamaya üşeniyor insan 😂

Reyconjeff

80+ Bronze

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bugün netspeed bağlantım aktif edildi 10ms sabit alıyorum daha önce sadece türk telekomda daha az ping görmüştüm o da 9 idi şuan çok memnunum bakalım zaman neler gösterecek. Davet kampanyası biraz kötü ama netspeedin 12 ay 10 TL indirm yapıyorlar bunun için davet kodunu kopyalamaya üşeniyor insan 😂
Yani bir örneksiniz aslında. Technopat'ta dün ya da bugün gece gördüm. Adam netspeed akşamları ani ping çıkışları yaşıyordu.
@CptnAktaş netspeed kullanıyordu. Ping sorunu yaşıyordu. Comnet'e geçti. Şu an pingi stabil. Yani her İSS herkese gitmiyor maalesef.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Yani bir örneksiniz aslında. Technopat'ta dün ya da bugün gece gördüm. Adam netspeed akşamları ani ping çıkışları yaşıyordu.
@CptnAktaş netspeed kullanıyordu. Ping sorunu yaşıyordu. Comnet'e geçti. Şu an pingi stabil. Yani her İSS herkese gitmiyor maalesef.
Bazen en iyi internet bile konumunuzda rezalet olabiliyor. Netspeed aşırı dalgalıydı ama comnet gerçekten stabil

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ozan Yılmaz
Bu saatten sonra ben de comnetciyim arkadaş! Zaten 8-9 yıldır com2 nickiyle geziyorum comnet de kulağı iyi geliyor okunurken oldu bu iş 😂😂.
Bu övgü konusu değil. Hiçbir konumda Comnet'i övmedim delisiye. Sadece önerdim. Önermemin tek sebebi var. Kahrolasıca 100 Mbps sadece 109 TL lan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom