Comnet'e geçiş hakkındaki adımlarım

Reaksiyon skoru
24
İyi forumlar arkadaşlar herkese bu konuda eski internet servis sağlayıcım D-Smart Net ten ComNet e geçişim hakkında adımlarımı sizinle paylaşacağım
İlk olarak geçme sebeplerimden 1.si gece saatlerinde birden pingimin 200 civarına çıkmaları ve her aradığımda sorunumu çözmemeleri
2. sebebim ise taahhüt
3. sebebim ise yüksek miktarda fatura ödemem
sadece 100mbpt internetime ödediğim tutar modem harici 139TL
Başvuruyu bugün öğlen saatlerinde yaptım ve 20dakika içerisinde aradılar direk beni site arayüzüne girebilmem için şifre gönderdiler oradan evraklarımı çıktı olarak alıp yüklemem gerektiğini bildirdiler
Evraklarımı akşam 10 saatlerinde yükleyebildim bundan sonraki adımlarımı sizinle paylaşacağım şuanlık bu kadar
şuanki D-Smart net ile aldığım hızlar anlık ve günceldir saat ve tarih resimlerde ekledim
İnternet bağlantım VDSL Apartmana kadar fiber apartmandan daireme apartmanın kendi içerisindeki iç tesisat ile dairemdeki prizden modemime gitmektedir yani bakır kablo
hız testi Masaüstü bilgisayarımdan Cat-6 kablo ile yapmaktayım Comnete geçiş yaptığımda kullanacağım modemde aynı olacaktır Comnete geçişim tamamlanınca o zamanda aynı saatlerde hız testi resimlerini yükleyeceğim buraya.

dsmart son.jpg

dsmart son 2.jpg

Arkadaşlar 2. günün akşamında Comnete geçişim gerçekleşti Modem arayüzünden verdikleri kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptım değerlerim oldukça stabil açtığım her sayfa aşırı hızlı açılıyor ve oyunlarda arkadaşlarıma göre ciddi şekilde pingim azaldı.
Avrupa sunucusu oynarken 62ms aldığım Valorantta şuan 52
Türkiye serverında 15-18 arası alırken şuan 8
oyun içi SS alamadım fakat değerler söylediğim gibi hız olarak çok bir fark olmadı fakat sayfa açılması yüklenmesi inanılmaz derecede fark etti.
DSmart ile test yaparken evde kimse yoktu şuan evde 4 kişi wifi ile bağlı iken testi gerçekleştiriyorum ComNet ile ciddi fark var aralarında tavsiye ederim arkadaşlar sonuçta taahhüt yok olası kötü durumlarda değiştiririm düzelmezse sorunum şuanlık bir sorunla karşılaşmadım çok memnunum.
sadece 100TL ödeme yaptım o da internetin aylık fiyatıdır bilginiz olsun
sıfırdan comnet internet bağlatırsanız 85TL ödeme yapmanız gerekli Türktelekoma
1621626178207.png

1621626245625.png

Geri