Geçme iyi bir iss değil nerede yaşıyorsun?soru başlığında da dediğim gibi fiyat konusu önemli en fazla 300tl verebilirim
Bir sorun olduğunda arıza kaydı oluşturunca hesabınızı kapatıyorlar.trabzonda nesi iyi değil kullandın mı bilgilendirirmisin
Gerçektenmi kral şaka olmasın ?Bir sorun olduğunda arıza kaydı oluşturunca hesabınızı kapatıyorlar.
Gerçektenmi kral şaka olmasın ?
yani bende geçmeyi düşünüyorum da işte şimdi herkes bişey diyorHocam 1 hafta önce geçtim şu ana kadar birsey olmadı 100mbps fiber tarifesini kullanıyorum 12 aylık peşin ödüyorsun aylık 200tl den kullanırken Bi sorun olmadı zaten fiber kullanıyorsan destekle de işin olmaz bence geç
Ciddimi ya fiber kullanıyorum umarım Bi sorun olmazBir sorun olduğunda arıza kaydı oluşturunca hesabınızı kapatıyorlar.
Bune aga buneComnet pişmanlıktır
Yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşımın tavsiye ve referans kodu ile Comnet'e geçiş yapmıştım. Gerek paket fiyatları gerek altyapımın mevcudiyeti ile bana da mantıklı gelmişti.comnet kullanıcısı olanlar bilir yaklaşık 3-4 gündür aşırı kötü bir internet var. Normal şartlarda 70-80 MB download 15-20...www.google.com
Yukarıda örnek attım hocam.yani bende geçmeyi düşünüyorum da işte şimdi herkes bişey diyor