Neler Yeni

Concord psu patladı pişmanlık

alpgoksel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp göksel
Concord marka psu alalı daha 2 hafta olmadı . Rdr2 oynarken kasanin fanindan birşeyler deyiyor gibi bir ses gelmeye başladı. Ben ışığı açıp kasa kapağını açana kadar ekran gitti . Hemen fişleri söktüm, kasayı yatırdım, içine baktım. Herhangi bir yanık gözükmüyordu. Parçaları tek tek söktüm ,kontrol ettim şükür ki herhangi bir yanık yoktu . Ufak bir araştırmayla sorunun psudan kaynaklı olabileceğini gördüm hemen psuya düz kontak yaptım ve boşta çalıştırdım . Fanlar sorunuz dönüyordu ve koku yoktu . Bir umut tekrar sisteme bağladım elim güç butonunda iken ve çalıştırır çalıştırmaz anında psudan çıtırtı sesleri gelmeye başladı. Direkt söktüm ve eski pcmin psusunu taktım şuan ekranda görüntü var .umarım diğer sistem bileşenlerinde bir şey yoktur.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Şu PSU ları alırken niye merdiven altı ürünlere yöneliyorsunuz? Binlerce lira veriyoruz, sistemi emanet ettiğiniz bileşenin ta kendisidir PSU. Umarım ilerleyen dönemde sorun çıkmaz diğer parçalarda.

Ysuflix

80+ Gold
sistem bileşenleri ne

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Sezer Garip
Ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
Zamanında fifa online 4 oynarken psu dan dolayı anakartımı yandırmıştım
Psu da kasanın içinde bomba gibi patlamıştı tabi ev ahalisi odama kadar gelmişti :D
Kaliteli psu alana kadar sabredin hocam, sonra ekrankartı testi oyun testi yaparsınız bir sıkıntı yoktur zaten sonradan eski sistemin psu sunu takmışsınız görüntü gelmiş
içiniz rahat olsun

alpgoksel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp göksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde kaliteli bir psu alacaktım lakin ben zaten sistemi 5000 TL'ye ikinci el topladım aralarinda tek sıfır parça psudu bilgisayarci arkadaş ben 400 watt ile defalarca kez RX 580 sistem topladım sorunsuz bu psu falan fistan diyince zaman kaybetmeden almistim
Sistem özellikleri
Gpu:rx570
CPU : i3 9. Nesil
Anakart:h310 m pro vd plus
Psu: concord c880

Top Bottom