Mert Göktuğ
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Dareu 950 4K magnezyum almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi?
guvenilirDareu 950 4K magnezyum almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi?
Ürün olarak orijinal güvenilir. Ancak iş garantiye gelince maalesef, temudan alışveriş yapıyormuş gibi düşünebilirsinizDareu 950 4K magnezyum almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi?
Benim mousemin sol tıkı bozuldu adamlara mail attım 1 haftada sıfır gibi yapıp gönderdiler boş iftira atmayın alışveriş yapmadıysanız kardeşim. İnsanlar yemek yiyor bu sektörde bu kadar basit konuşmayınBiraz araştırma yaparsan güvenilir olmadığını görürsün. Üründe bir sıkıntı çıkarsa yardımcı olmazlar. Garantisiz ürün alıyormuş gibi düşün.
Sizinkini yapmışlar ama mağdur ettikleri onlarca kişi ne olacak?Benim mousemin sol tıkı bozuldu adamlara mail attım 1 haftada sıfır gibi yapıp gönderdiler boş iftira atmayın alışveriş yapmadıysanız kardeşim. İnsanlar yemek yiyor bu sektörde bu kadar basit konuşmayın
Mail atınca dönüş yapıyorlarsa mağdur olan onca kişi doğru bir şekilde ulaşım sağlayabilmiş mi ?Sizinkini yapmışlar ama mağdur ettikleri onlarca kişi ne olacak?
Mail atınca dönüş yapıyorlarsa mağdur olan onca kişi doğru bir şekilde ulaşım sağlayabilmiş mi ?