Neler Yeni

Connect Game üzerinde Satılan DarmoShark m3 4K Ürün Bilgilerinde Yanıltma Mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Ürün açıklamasında içerisinde ki switchlerin Kailh GM 8.0 Olduğu söyleniyor. Lakin ürün içerisinde kullanılan switchler TTC Gold Switchler. Aralarında tıklama ömrü ve fiyat farkı var. Alacak olanların bilgisine.

Ekler

• Ürün içerisinde ki switchler.jpg
    Ürün içerisinde ki switchler.jpg
    2.9 MB · Hit: 314
  • Açıklamada bahsettikleri switchler ve tıklama ömrü.PNG
    Açıklamada bahsettikleri switchler ve tıklama ömrü.PNG
    306.2 KB · Hit: 296
  • Ürün içerisindeki switchlerin fiyatı ve tıklama ömrü.PNG
    Ürün içerisindeki switchlerin fiyatı ve tıklama ömrü.PNG
    377.9 KB · Hit: 296

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Ürün açıklamasında içerisinde ki switchlerin Kailh GM 8.0 Olduğu söyleniyor. Lakin ürün içerisinde kullanılan switchler TTC Gold Switchler. Aralarında tıklama ömrü ve fiyat farkı var. Alacak olanların bilgisine.
Göz göre göre böyle bir şey yapabilirler mi diyeceğim de her şey olabilir tabii. Firma ile görüştün mü hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Göz göre göre böyle bir şey yapabilirler mi diyeceğim de her şey olabilir tabii. Firma ile görüştün mü hocam?
Kendilerine mail gönderdim iade istediğimi belirttim. Verecekleri cevap üzerine eğer olumlu konuşurlarsa iadesini isteyeceğim, lakin yok olmaz derlerse tüketici hakem heyetine yazıyı ve dosyaları hazırda tutuyorum. Telefonlarına zaten ulaşılamıyor :D

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Kendilerine mail gönderdim iade istediğimi belirttim. Verecekleri cevap üzerine eğer olumlu konuşurlarsa iadesini isteyeceğim, lakin yok olmaz derlerse tüketici hakem heyetine yazıyı ve dosyaları hazırda tutuyorum. Telefonlarına zaten ulaşılamıyor :D
Boşuna bekleme uzun süredir iletişim kurmaya çalışıyorum dolandırıcılığı kurumsal hale getirmişler.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Tüm forumun içine bir kurt düşürdün :confused: Cevabı paylaşmanı bekliyor olacağım kendi adıma...

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Boşuna bekleme uzun süredir iletişim kurmaya çalışıyorum dolandırıcılığı kurumsal hale getirmişler.
Fark etmez vergi numarası vs her şeyleri fatura üzerinde elimde zaten en kötü karar hakem heyetinden çıkar mecbur çözmek zorunda kalırlar. Ben switchleri için aldım zaten içime kurt düştü açıp bakayım dedim düşündüğüm gibiymiş ürünün kendi youtube videolarında zaten ttc gold switchler var içerisinde nasıl gm 8.0 diye satabiliyorlar anlamış değilim..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüm forumun içine bir kurt düşürdün :confused: Cevabı paylaşmanı bekliyor olacağım kendi adıma...
Buradan paylaşım yapacağım hocam.. :(

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Fark etmez vergi numarası vs her şeyleri fatura üzerinde elimde zaten en kötü karar hakem heyetinden çıkar mecbur çözmek zorunda kalırlar. Ben switchleri için aldım zaten içime kurt düştü açıp bakayım dedim düşündüğüm gibiymiş ürünün kendi youtube videolarında zaten ttc gold switchler var içerisinde nasıl gm 8.0 diye satabiliyorlar anlamış değilim..

Belki @Abdullah Hacıgül de destek atar firmaya ulaşma konusunda?

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın

Keşke sadece switch ile bitse. Malzeme kalitesi bim den alacağın mouse seviyesinde. Sensör için benimle tartışan insanlar vardı ama çok kötü hissiyatı var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Belki @Abdullah Hacıgül de destek atar firmaya ulaşma konusunda?
Umuyorum.. Süper olur. :)

Keşke sadece switch ile bitse. Malzeme kalitesi bim den alacağın mouse seviyesinde. Sensör için benimle tartışan insanlar vardı ama çok kötü hissiyatı var.
açıkcası ben malzeme kalıtesını pek önemsemedim o fiyatlara alınıyor diye lakin switch konusu beni çok üzdü. Çünkü bayağı bildiğiniz üründe yanıtlma mevcut. TTC Gold dediğin switch in ömrü 30 milyon black mamba 80 bugün sağ tık basılı kaldı ordan şüphelendim ürünün kendi youtube sayfasına girince içerisine baktım ttc olarak gösteriliyor aldım tornavidayı açtım bir baktım harbiden içerisinde ttc gold switchler mevcut :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Biraz daha abart kanka istersen polygold falan de. Kötü kalitesi evet ama kendi sınıfına göre kötü.

Darmoshark m3lerin eski batchlerinde kailh gm varmış şuanki batchleri TTC switch ile geliyor yanlış bilmiyorsam. Düz M3lerde hala kailh switch var

Bunlar TTC Gold 30m Darmoshark'ın üzerindekiler 60m imiş bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet TAŞ
Biraz daha abart kanka istersen polygold falan de. Kötü kalitesi evet ama kendi sınıfına göre kötü.

Darmoshark m3lerin eski batchlerinde kailh gm varmış şuanki batchleri TTC switch ile geliyor yanlış bilmiyorsam. Düz M3lerde hala kailh switch var
Sitede belirtmeleri gerekiyor o zaman.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Orası öyle tabii
ben senin önerin üzerine bunu alıcaktım fakat söylenenler beni bi şüpelendirdi sence almamda bir sakınca var mı

Top Bottom