HonorMatte
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mert
Merhabalar Connect2me isimli uygulama +18 anonim bir uygulama akşam anonim bir hesaptan "Yaşça küçükleri belirten kelime kullandığınızdan ötürü çocuk istismarına yönelik hesaptan ihbar edildiniz. Yarın karakol onayınız atılacaktır." Şeklinde bir mesaj ve online ihbar 112 resmi sitesine profilimin ekran görüntüsü ile birlikte ihbar görüntüsünü atmış kişi sadece adı ve soyadı görünecek şekilde ekran görüntüsünü atmış. Baştada belirttiğim üzere uygulama zaten 18 yaş üzeri bir uygulama yaşça küçükleri belirten kelimeden kastı kızlar yazın kelimesi bunu yazmamın sebebi erkeklerin rahatsız etmemesi. Ayrıca ben hesap üzerinden hiçbir fotoğraf ve başka bir yazı paylaşmadım. Böyle bir olaydan dolayı adıma soruşturma başlatılır mı hangi adımları izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz? Ayrıca aynı şekilde farklı kullanıcılarada mesajlar atıldığına dair internet üzerinde yazılar okudum.
Ek olarak başka insanlarıda şikayet ettiğini ve insanların ailelerinden gelen özür maillerini bana attı.
Ek olarak başka insanlarıda şikayet ettiğini ve insanların ailelerinden gelen özür maillerini bana attı.