Neler Yeni

ConnectGame Garanti Rezaleti

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Merhaba dostlar, ConnectGame üzerinden EndGame OP1We Wireless Mouse satın almıştım. Ürün daha 6. ayını doldurmadan mouse sarj girişinde temassızlık yapmaya başladı, sarj kablosunu dongleye taktığım zaman bir sorun yok sorunsuz çalışıyor ama mouseye taktığım zaman durmadan kopuyor ne sarj edebiliyorum ne mouseyi kullanabiliyorum, ara sıra kendine geliyor o süre zarfında sarj edebildiğim kadar edebiliyorum.
Neyse gel gelelim garanti kısmına, connectgame sitesine girdiğimde iletişim adına hiç bir şey göremedim telefondan aradaığım zaman da açan hiç kimse olmadı çalıyor çalıyor kapanıyor. Instagram üzerinden yazayım dedim bana mail adreslerini verip buraya yaazın dediler. Buraya kadar her şey okey dedim mail üzerinden ulaşayım sanırım yardımcı olacaklar. Mail attığımda bana yaşanan sorunu bir videoya çekip yollamamı istediler videoyu çektim ve kendilerine yolladım ve bana verdikleri cevaba resmen inanamadım. Buraya yazsam inanmazsanız ben direk ss olarak atıyorum çünkü idrak etmem biraz zaman aldı bu cevabı :D
1723387697029.png

Sattıkları ürün hakkında bir gram fikirleri yok, yada bu maillere bakan arkadaş tamamen random, '' sen otur bu masaya gelen mailleri cevapla işte '' denilen bir personel. Sattıkları ürünün içinden çıkan ürünün kendi hem sarj etmek için kullandığım hemde dongleye bağlamam gereken kabloda sorun olduğunu ve bunu değişirseniz sorun ortadan kalkar diye cevap veren bir '' Firma ''. Yani her şeyi geçtim sorun bu bile değil, sorun mousenin kendi sarj bölümünde temassızlık olması çünkü sarj kablosunu dongeleye taktığım zaman sorunsuz bir şekilde çalışıyor, video da da net bir şekilde gösteriyorum mouse sarj girişinde bir sıkıntı olduğunu. Videoyu sadece 10 saniye izleyip yalandan cevap verdiler büyük ihtimalle. 9 gündür maillerime cevap vermiyorlar, nasıl bir firma olduklarını göstermiş oldular.
Ürüne ödediğim üret 3400 Tl, daha yeni çıkmış bir ürün ve daha 6. ayını bile doldurmadan böyle sıkıntılar gösterdi, çift tıklama sorunundan vs. bahsetmedim bile.
''Garanti Prosedürü sorunlu ürünler ile ilgilenir sizin ürününüzde sorun yok, sorun kablonuzda'' Şu mesajı atan bir firmadan bir şey almadan önce 2 kez düşünen derim sadece iyi forumlar

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Burak
Cin 'den getir - TR 'de sat.
Aliexpress'ten alin wraith cart curt bu araci firmalara para vermeyin deyince "2 yil garantisi var yuav kardesim cahil cahil gonusma" diyen guruhun onune cikar umarim bu konu. Bu tarz sitelerin ardinda bir teknik servis yok, sattiklari urunun distributoru de degiller. Garanti-maranti yok.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
burak
İyi de zaten connectgameden alışveriş yapacak arkadaşlara diyoruz garantisiz gibi düşünün diye. Keşke almadan önce sen de konu açsaydın

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cin 'den getir - TR 'de sat.
Aliexpress'ten alin wraith cart curt bu araci firmalara para vermeyin deyince "2 yil garantisi var yuav kardesim cahil cahil gonusma" diyen guruhun onune cikar umarim bu konu. Bu tarz sitelerin ardinda bir teknik servis yok, sattiklari urunun distributoru de degiller. Garanti-maranti yok.
Aynen öyle hocam haklısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

ulan tamda dareu a950 pro alacaktım alsammı bilemedim
Kesinlikle almayın hocam, bir sıkıntısı çıkarsa elinizde kalıyor. Telefonları açmıyorlar, maillere dönüş yapmıyorlar ve bu firma hala daha nasıl satış yapabiliyor TR de ben anlamadım.

Gurkanpiro

80+ Gold
Aynen öyle hocam haklısınız

Kesinlikle almayın hocam, bir sıkıntısı çıkarsa elinizde kalıyor. Telefonları açmıyorlar, maillere dönüş yapmıyorlar ve bu firma hala daha nasıl satış yapabiliyor TR de ben anlamadım.
hepsiburadan 100 tl fazla vererek alsammı acaba

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Tüketici hakem heyetine başvuracağım, adamlar para iadesini geçtim garantiye bile sokmuyorlar çok enteresan bi durum, bu kadar rezil bi firma olduğunu bilseydim hiç bulaşmazdım.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
ConnectGame rezalet bir firma
Endgame XM2WE almıştım kutu açılmış gibi gelmişti iade etmek istedim numaralarını aradığımda kimse açmamıştı
Bende gittim THH şikayet ettim 4 ay sonra iade edebilirsiniz bildirimi geldi ahasahashas şu an istersem kırık ve kullanmış olduğum mouse'u iadeye gönderebiliyorum ve seve seve almak zorundalar sizde öyle yapın

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
hepsiburadan 100 tl fazla vererek alsammı acaba
Hepsi burada satıcısıda ConnectGame hocam, aman diyim

ConnectGame rezalet bir firma
Endgame XM2WE almıştım kutu açılmış gibi gelmişti iade etmek istedim numaralarını aradığımda kimse açmamıştı
Bende gittim THH şikayet ettim 4 ay sonra iade edebilirsiniz bildirimi geldi ahasahashas şu an istersem kırık ve kullanmış olduğum mouse'u iadeye gönderebiliyorum ve seve seve almak zorundalar sizde öyle yapın
çok teşekkür ederim hocam, THH ye şikayet başvurusu oluşturacağım ama firmanın Vergi numarası ve Mersis numarasını bulamadım, nerden ulaşabiliyoruz bunlara?

Hesef

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
E biz garanti yokmuş gibi düşünüp alın dedik :)

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Top Bottom