🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

Hocam bu olmada gidip dandik rampage alacak 700 küsüre sendör iyi malzeme kalitesi iyi ışıklandırma güzel sıfır kapalı kutu ürünü bir döner parasınada satmam
M4 var onu alsın.

Ek75 Rt, A950 Pro
Teşekkür ederim. Kulaklık olarak ne tavsiye edersiniz? Ona da 3klık bir bütçe ayırabilirim ama kablosuz olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce wraithten darmoshark k8 + VXE R1 Pro Max mi almak daha mantıklı yoksa connectgameden Ek75 RT + A950 Pro mu?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Kulaklık olarak ne tavsiye edersiniz? Ona da 3klık bir bütçe ayırabilirim ama kablosuz olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce wraithten darmoshark k8 + VXE R1 Pro Max mi almak daha mantıklı yoksa connectgameden Ek75 RT + A950 Pro mu?
a950 pro çogu mouseden iyi bu bütçeden. kablosuz kulaklık bakmak yerine o paraya 2.5k ya kablolu cloud 3 öneririm sahsen

Hocam ben arkadaşa 550'ye kapalı kutu performax xotran satıyorum sensörü kıyaslarsanız piyasaya göre iyi fiyat bence
M300s var 400TL ye, sıfır ve daha iyi bir mouse. fiyat çok fazla sahibindene koysan kimse yazmaz, fiyatı biraz düşürürsen öyle satılır.

a950 pro çogu mouseden iyi bu bütçeden. kablosuz kulaklık bakmak yerine o paraya 2.5k ya kablolu cloud 3 öneririm sahsen
Çok fps oyunu oynamıyorum genelde single player hikayeli oyunlar oynayıp müzik dinliyorum. Arada arkadaşlarla cs/valorant giriyorum ve kablodan bunaldım. Elimde razer kaira X ve steel series arctis 1 var…

yarın legion m300s almayı düşünüyorum beni idare etmesi icin kuponlarla 300 e buldum 500tl olan mouselardan birini tercih etmeli miyim?

Klavye ihtiyacim yok ama alasım var.Normalde ek75 ne kadadr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,769
Üyeler
192,496
Son üye
Celalcan
Geri