erenboey7
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 91
- İsim
- Eren
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam dediğim gibi, garantide sorun oldugunu BİLİYORUM. bu sebebten BELİRTİYORUM. ürünlerin garantisi sıkıntı, çinden alıyormuş gibi ALIN die. neyin inadı bu. 500 e nerde mouse alıyorsun böyle? nerde alıyorsun 1k ya böyle klavye? çinden mi? hayır alamıyorsun. ne yapayım önermeyeyim mi? 10 etiketin 9 u bu mesajlar. fiyat avantajı olmasa atar mıyım sanıyorsunuz? yoruldum da ya.Türkiyede bulunan bir şirketten ürün alıyorsun haberin olsun. İnsan bir muhattap arıyor bende satın aldım ve ürün sıkıntılıydı mail attım muhattap bulamadım. Ayrıca şirketin sadece mail ile haberleşmesi kadar saçma bir şey yok. Bir telefon numarası , wp yada online müşteri hizmetleri olması gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurtiçinden geliyor hocam, 3 günde felan geliyordu glb. alınır.bu ürünler yurt dışından mı gelıyor anlamadım ben.
alınır mı sizce bu
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun dengi r1 pro ondanda 4k dongle çıkmıyor. bundan 4k donglede çıkıyor. eğer 4k kullanmam ve r1 pro için bütçemi arttırırım dersen neden olmasın. m800 pro önermiyorum ben, bence dareu a950 pro 4k en mantıklısı şuan.cs falan oynuyorum genellikle şimdi m800 pro yerine a950 pro almak daha mı mantıklı firmaya güvenmediğimden vxe r1 de alabilirim.