Teykage
80+ Silver
Dahası
Hocam gelince haber verirseniz sevinirim sorunsuzsa 8bitdo 2C'yi yedeğe atar vader 4 pro alırımaldım gitti vader 4 pro yu umarım sıkıntı yaşamam
Hocam gelince haber verirseniz sevinirim sorunsuzsa 8bitdo 2C'yi yedeğe atar vader 4 pro alırımaldım gitti vader 4 pro yu umarım sıkıntı yaşamam
Mouseun artı ve eksi yönleriyle genel bir değerlendirme yazarsanız almak isteyen herkes bilgilenir hocam.dareu a950 pro 4k kullanıcısıyım soruları alabilirim
siyah stok yok sanrıım 404 veriyor linkdr beyazimi iyi siyahımı sizce![]()
zenıth pro neyse dareuda o dostumMouseun artı ve eksi yönleriyle genel bir değerlendirme yazarsanız almak isteyen herkes bilgilenir hocam.
İkiside aynı işi aynı şekilde yapıyor hocam. Gecikme, takılma yok. Dareu’nun net olarak skatezleri ve mcu’su daha iyi. Apex’te 8k olması, dock ve manyetik şarj avantajı var. Açıkçası mcu farkını hissetmedim. 8k-4k farkı da aynı şekilde hissedilmiyor. Manyetik şarj falan güzel ama hayati önem taşımıyor, dareuya da kabloyu takıyorsun 15-20 dk şarj ile günlerce çalışıyor. En önemli fark ergonomi, apex daha küçük ellere hitap ederken, dareu orta-küçük diyebilirim. Ben görüntüsünden dolayı ve küçük elli olduğum için apexi tercih ettim. Ama dareudan da gayet memnundumHocam sizce hangisi daha iyi Apex mi yoksa A950 Pro 4K mı?
Grip tape yapıştıracaksan siyah, sade kullanacaksan beyaz derimdr beyazimi iyi siyahımı sizce![]()
Eliniz kaç cm acaba Apex elime oturuyor ama bir tık küçük geliyor sanki benim elim 16.5 cm.İkiside aynı işi aynı şekilde yapıyor hocam. Gecikme, takılma yok. Dareu’nun net olarak skatezleri ve mcu’su daha iyi. Apex’te 8k olması, dock ve manyetik şarj avantajı var. Açıkçası mcu farkını hissetmedim. 8k-4k farkı da aynı şekilde hissedilmiyor. Manyetik şarj falan güzel ama hayati önem taşımıyor, dareuya da kabloyu takıyorsun 15-20 dk şarj ile günlerce çalışıyor. En önemli fark ergonomi, apex daha küçük ellere hitap ederken, dareu orta-küçük diyebilirim. Ben görüntüsünden dolayı ve küçük elli olduğum için apexi tercih ettim. Ama dareudan da gayet memnundum
Gecikme takılma yok hocam, 1 kere dahi yaşamadımçok pardon karıştırmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gecikme var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fantech Shooter III mü bu mu
Apex biraz küçük bence satmaya attim az buyuk bir şey aldım.Eliniz kaç cm acaba Apex elime oturuyor ama bir tık küçük geliyor sanki benim elim 16.5 cm.
Bir tık küçük geliyor Apex, Dareu A950 Pro tam oturur gibime geliyor.Apex biraz küçük bence satmaya attim az buyuk bir şey aldım.
Orta eller için desek 159 apex derim.