knk ben 2c kullandım on numara kol al gitsin kafan rahat olur hem gizala iyi firma ben 3 - 4 gün kullanıp iade etmiştim direk kabul ettiler skıntı yaşamadımEn iyisi bu firmaya bulaşmamak amazonda 8bitdo ultimate 2C alayım veya yeğene parasını vereyim ne isterse yapsın joystick sözü vermiştim hediye alacaktım
Rampage zenithin gacur gucur ettiğini söyleyen bir çok kişi var. Malzeme kalitesine bakmak lazım.A950 Pro ile Rampage Zenith Pro aynı. O yüzden garanti açısından rampage öneririm
Ürün aynı tek farkı logo olması. Ben kullanıyorum rahatsız edecek kadar bir şey yok ha eline alıp sıkıyorsan ses çıkar insan gibi kullandığım için ses gelmiyor bendeRampage zenithin gacur gucur ettiğini söyleyen bir çok kişi var. Malzeme kalitesine bakmak lazım.
Evet hocamHangi siteden aldınız hocam connect gameden mi
apexe göre biraz daha yüksek yapı olarak, özellikle avuç içini daha fazla dolduruyor. Grip tape takacaksanız beyazı biraz tuhaf durabilir. Magnezyum olan geçen sene 4bin falandı fiyatı suanda çok uygun geldiApex var ama yedek olarak alsam mı sizce nasıldır birde ayrı mı almamız gerekiyor 4k alıcısını
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sanırım görünüş farklı ve 4k alıcısı var daha cazip geldi