Neler Yeni

🔥İndirim CONNECT GAME ürünlerinde indirim

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
murat
taksit varmı bu sitede bilen varmı ?
var 3 taksit yaptım ben 100 lira fark koydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben büyük mouse sevdiğim için Razer Deathadder v3 pro faker edition kullanıyorum küçük mouse bana göre değil. Acayip kararsız kaldım şu EK75 RT Rapid Triggerı oldugu için auladan geçsem mi ya bilemiyorum.
ben de aynı problemi yaşadım dün sipariş verdim ek75 rtyi beğenirsem aulayı 1.5kdan satmayı düşünüyorum

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ferhat Bilgi
Dareu klavyeler ve mouselar çok iyi fiyatta özellikle manyetik switch klavye.

Site güvenilir mi

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit Çelik
Site güvenilir mi
Ürünler geliyor ama üründe sorun yaşarsanız garanti vsde ilgilenmiyorlarmış ben delux m800 pro aldım burdan hiç bi sorun çıkmadı kutusuyla ilgili mail atmıştım döndüler ama sorun olunca garantiye yollayamadıklarını muhattap bulamadıklarını söyleyen insanlar çok güvenilir bi site değil ama dareu ürünlerinde çok sorun çıkmaz bence alabilirsiniz.

Peak2Core

80+
Az önce mouse çektim. Güncel olarak darmoshark m3 4k kullanıyorum. Kendi mousemin malzeme kalitesinden memnun değilim. Dareu benim mouse göre kalite olarak altta mı kalıyor üstte mi

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yiğit Çelik
Az önce mouse çektim. Güncel olarak darmoshark m3 4k kullanıyorum. Kendi mousemin malzeme kalitesinden memnun değilim. Dareu benim mouse göre kalite olarak altta mı kalıyor üstte mi
Üstte kalıyor.

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Ömer
Hangi renk M3 4K? Satmayı düşünür müsün acaba?

Bu firmanın hala satış yapabiliyor olması İNANILMAZ. Bozulan mouse için aylarda yazdım aradım hiçbir şekilde umursamadılar. Ülke ülke değil ki.

Peak2Core

80+
Hangi renk M3 4K? Satmayı düşünür müsün acaba?

Bu firmanın hala satış yapabiliyor olması İNANILMAZ. Bozulan mouse için aylarda yazdım aradım hiçbir şekilde umursamadılar. Ülke ülke değil ki.

Beyaz renk hocam, fotoğrafını bırakıyorum
IMG_0659.jpeg

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
eyyüb

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mert Aksu
Güvenilir mi burası bu joystick alasım var

alırsan eline gelir, bozulursa garanti diye bir şey yok, mesajına dönmezler bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,910
Üyeler
163,234
Son üye
latos
Top Bottom