Neler Yeni

🔥İndirim CONNECT GAME ürünlerinde indirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ÖMER ÇELİK
ürün gelmeyecek gibi konuşuluyor ondan diyorum geliyor da garantisi yok gibi düşünün alıp almamak size kalmış
kanka ürün gelcek de ben manyetik switch almak istiyorum mesela 3k vericem bozulursa naneyi yiyorum bundan dolayı endişem var

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Can Büyükmetin
kanka ürün gelcek de ben manyetik switch almak istiyorum mesela 3k vericem bozulursa naneyi yiyorum bundan dolayı endişem var
kral bozulsa en fazla switch bozulur. o da zaten hot swap. bu paraya zaten manyetik klavye yok başka.

lunatik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
umut
Site güvenilir bi problemi yok ama temudan falan alışveriş yapıyormuş gibi düşünün bi problem çıkarsa üründe ilgilenmicekler.
Hocam Temu'da sorun çıkarsa bi süre vardı galiba 30 gün mü 60 gün mü ne iletişime geçebiliyordunuz muhatap var. Bunlarda yoksa hiç bulaşmamak daha mantıklı geliyor :D

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Yusuf Bahadır
Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
IMG_1935.jpeg
IMG_1934.jpeg

Son düzenleme:

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan
Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hangi siteden aldınız hocam connect gameden mi

kai5er

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
SF

Siyah olanı aldım. Umarım garantilik bir sıkıntı çıkmaz. Ürün gelsin yeterli..Şu anda logitech g710+ kullanıyorum. Umarım memnun kalırım bundan..

Checkmate

80+ Silver
Buradan bir ürün alırsanız ve bozulursa veya bozuk çıkarsa elinizde patlar ürün, ayriyeten bu forumda klavye alan kişilere klavyenin bir alt modelini gönderip ilgilenmediler öyle sorunlu firma ki. Bizi bu firmadan alışveriş yapmayak zorunda bırakanlar utansın. (Ekonomiyi bu hale getirenler)

Griffith

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Cem Temeltaş
flydigi direwolf 2 yada t4 cyclone pro düşünüyorum alınır mı? Yada Flydigi vader 4 pro'ya 3.5K vermek mantıklı mı?
Vader 4 Pro'nun AC: Black Flag versiyonunu test etmiştim. AC franchiseını ve korsan temasını çok seven biri olarak en fazla ₺1500-1600 verilir diyebiliyorum. Xbox 9th gen her yönden daha kaliteli ve ₺2000'e bulunabiliyor. Deadzone problemlerini geçtim, kasasına dokununca o plastikten her şey anında anlaşılıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom