❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

Site güvenilir bi problemi yok ama temudan falan alışveriş yapıyormuş gibi düşünün bi problem çıkarsa üründe ilgilenmicekler.
Hocam Temu'da sorun çıkarsa bi süre vardı galiba 30 gün mü 60 gün mü ne iletişime geçebiliyordunuz muhatap var. Bunlarda yoksa hiç bulaşmamak daha mantıklı geliyor :D

Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
IMG_1935.jpeg
IMG_1934.jpeg

Son düzenleme:
Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hangi siteden aldınız hocam connect gameden mi

Siyah olanı aldım. Umarım garantilik bir sıkıntı çıkmaz. Ürün gelsin yeterli..Şu anda logitech g710+ kullanıyorum. Umarım memnun kalırım bundan..

Buradan bir ürün alırsanız ve bozulursa veya bozuk çıkarsa elinizde patlar ürün, ayriyeten bu forumda klavye alan kişilere klavyenin bir alt modelini gönderip ilgilenmediler. Öyle sorunlu firma ki.... Bizi bu firmadan alışveriş yapmaya zorunda bırakanlar utansın. (Ekonomiyi bu hale getirenler)

Son düzenleme:
flydigi direwolf 2 yada t4 cyclone pro düşünüyorum alınır mı? Yada Flydigi vader 4 pro'ya 3.5K vermek mantıklı mı?
Vader 4 Pro'nun AC: Black Flag versiyonunu test etmiştim. AC franchiseını ve korsan temasını çok seven biri olarak en fazla ₺1500-1600 verilir diyebiliyorum. Xbox 9th gen her yönden daha kaliteli ve ₺2000'e bulunabiliyor. Deadzone problemlerini geçtim, kasasına dokununca o plastikten her şey anında anlaşılıyor zaten.

Geri