Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

oEnesQlf

80+ Silver
Genel olarak cs'de kullanıyorum olmazsa olmaz bir fark yok bence yeterince strafe yapabiliyorsan klavyeye ihtiyacın o kadar da yok
Yeterince yapamıyorum gibi alıcam ya beğenmezsem satarım

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
aula f75 tufanına kapılıp almasaydık şu rapid trigger için bile manyetik switch alınır ya dareu taş gibi bi marka.

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Tertemiz
Hocam donanım olarak aynı performansı alacaksın zaten ama malzeme kalitesi olarak kıyasladığımda gpx2, beast x'ten çok daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Taş gibi alet ne gıcırtı vs hiç bir şey yok.
o zaman sipariş geçicem hocam da son bir sorum olacak delikli yapının verdiği bir dezavantaj var mı aşırı toz vs gibi ?

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
o zaman sipariş geçicem hocam da son bir sorum olacak delikli yapının verdiği bir dezavantaj var mı aşırı toz vs gibi ?
Benim evde kedi var fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece elimdeki diğer mouselardan herhangi birini kullandığımda mousenin yanında gelen çantasına koyup panoya asıyorum ve o şekilde muhafaza ediyorum.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
Biraz konudan alakasız olacak ama manyetik switchi alsam bu fiyata 2kya aula f75i satabilir miyim ya sıfıra yakın az kullandım. Yanii 2kya giderse 800tl bi farkla dareuya geçmek rapid trigger için mantıklı olur mu sizce

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
Biraz konudan alakasız olacak ama manyetik switchi alsam bu fiyata 2kya aula f75i satabilir miyim ya sıfıra yakın az kullandım. Yanii 2kya giderse 800tl bi farkla dareuya geçmek rapid trigger için mantıklı olur mu sizce
kardeşim bende aula'da var fakat temudakilerden değil şansa denk getirip Türkiye garantili almıştım. Eğer hissiyat, switch sesi vs gibi şeyleri kıyaslarsan aula'nın yanına yaklaşamaz dareu

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
kardeşim bende aula'da var fakat temudakilerden değil şansa denk getirip Türkiye garantili almıştım. Eğer hissiyat, switch sesi vs gibi şeyleri kıyaslarsan aula'nın yanına yaklaşamaz dareu
evet zaten çok memnunum sesi falan başka bi olay rapid trigger aklımı bulandırıyor.

BeWaterMF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Büyükmetin
ha ama dareu aldıktan sonra aulayı 1 kere bile kullanmadım açıkcası. Zaten benim amacım söyledigim gibi cs oynamak eğer yüzde 1 bile avantaj sağlayacaksa dareu tercih sebebim olur.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
ha ama dareu aldıktan sonra aulayı 1 kere bile kullanmadım açıkcası. Zaten benim amacım söyledigim gibi cs oynamak eğer yüzde 1 bile avantaj sağlayacaksa dareu tercih sebebim olur.
sen aula aldın sonra bu rapid trigger için dareuyu aldın csde fark sağladı mı peki aynı olayı ben de yapıcam işte.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
Bu siteden daha önce M800 pro aldım bi sorun yaşamadım maillerime de cevap verdiler mailden iletişime geçin ama yıllardır herkes garanti vs için siteye gömdü bi sorun olsaydı cevap verirler miydi bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,119
Üyeler
165,465
Son üye
bilicii123
Top Bottom