o zaman sipariş geçicem hocam da son bir sorum olacak delikli yapının verdiği bir dezavantaj var mı aşırı toz vs gibi ?Hocam donanım olarak aynı performansı alacaksın zaten ama malzeme kalitesi olarak kıyasladığımda gpx2, beast x'ten çok daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Taş gibi alet ne gıcırtı vs hiç bir şey yok.
zaten rapid trigger alma niyetin varsa bu paraya pişman olma ihtimalin zaten yok hocam. İndirim bittikten sonra en kötü aldığın paraya satarsın zatenYeterince yapamıyorum gibi alıcam ya beğenmezsem satarım
herşeyi var dönüş yapmıyorlar ki siz nerden iletişime geçtiniz?faturası yok mu? Ben de benzer durum olunca kargo kodu ilettiler ama kargoya vermeden sorunum çözülmüştü.
Benim evde kedi var fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece elimdeki diğer mouselardan herhangi birini kullandığımda mousenin yanında gelen çantasına koyup panoya asıyorum ve o şekilde muhafaza ediyorum.o zaman sipariş geçicem hocam da son bir sorum olacak delikli yapının verdiği bir dezavantaj var mı aşırı toz vs gibi ?
kardeşim bende aula'da var fakat temudakilerden değil şansa denk getirip Türkiye garantili almıştım. Eğer hissiyat, switch sesi vs gibi şeyleri kıyaslarsan aula'nın yanına yaklaşamaz dareuBiraz konudan alakasız olacak ama manyetik switchi alsam bu fiyata 2kya aula f75i satabilir miyim ya sıfıra yakın az kullandım. Yanii 2kya giderse 800tl bi farkla dareuya geçmek rapid trigger için mantıklı olur mu sizce
evet zaten çok memnunum sesi falan başka bi olay rapid trigger aklımı bulandırıyor.kardeşim bende aula'da var fakat temudakilerden değil şansa denk getirip Türkiye garantili almıştım. Eğer hissiyat, switch sesi vs gibi şeyleri kıyaslarsan aula'nın yanına yaklaşamaz dareu
ha ama dareu aldıktan sonra aulayı 1 kere bile kullanmadım açıkcası. Zaten benim amacım söyledigim gibi cs oynamak eğer yüzde 1 bile avantaj sağlayacaksa dareu tercih sebebim olur.Biraz konudan alakasız olacak ama manyetik switchi alsam bu fiyata 2kya aula f75i satabilir miyim ya sıfıra yakın az kullandım. Yanii 2kya giderse 800tl bi farkla dareuya geçmek rapid trigger için mantıklı olur mu sizce
sen aula aldın sonra bu rapid trigger için dareuyu aldın csde fark sağladı mı peki aynı olayı ben de yapıcam işte.ha ama dareu aldıktan sonra aulayı 1 kere bile kullanmadım açıkcası. Zaten benim amacım söyledigim gibi cs oynamak eğer yüzde 1 bile avantaj sağlayacaksa dareu tercih sebebim olur.
herşeyi var dönüş yapmıyorlar ki siz nerden iletişime geçtiniz?