mousede sorun olurmu senceGarantisiz mal aldığını düşün öyle leş firma bahtına güveniyorsan sağlam çıkar diyorsan al yoksa uzak dur sövmek istemiyorum ama lanet bir firma
mousede sorun olurmu senceGarantisiz mal aldığını düşün öyle leş firma bahtına güveniyorsan sağlam çıkar diyorsan al yoksa uzak dur sövmek istemiyorum ama lanet bir firma
Logitech'e o kadar para vermeye değmez dareu A950 pro ile aralarında az fark var,ben olsam dareu a950 alırdım2k bandında gördüğüm kadarıyla beyaz mouseler o fiyat bandında daha iyisi bulunabilir mi ki ya da ortamı bozmayıp logitech g pro tarzı devam etsem daha mı mantıklı olur sizce
Valla ben de Aj159 Apex'imin olmasına rağmen A950 Pro 4K almayı düşünüyorum arada kaldım .Aj159 pro 8k mi bu mu a950 pro 4k iyidir? Mouse olarak
Çek logiyi hocam kalitesi ve garantisi var bi kere teredütte kalma hiç2k bandında gördüğüm kadarıyla beyaz mouseler o fiyat bandında daha iyisi bulunabilir mi ki ya da ortamı bozmayıp logitech g pro tarzı devam etsem daha mı mantıklı olur sizce
siparişini geçiyorum o zaman hocam teşekkürler g203 ve 2 t80 i satıp klavyeyide alacağım bonus pay kampanyası var sanırım 350 tl indirim uyguluyorLogitech'e o kadar para vermeye değmez dareu A950 pro ile aralarında az fark var,ben olsam dareu a950 alırdım
Ben A950 Pro da alacağım sanırım hangisi hoşuma giderse diğerini satarım artık .a950 pro mükemmel fiyat (büyük zamdan önce 2000 liraydı) , klavyeler hemen büyük zamdan önceki fiyatalara düşmüş gayet iyi. Klavye mouse arayan arkadaşlar değerlendirsin. Apexim var ama ben bile bi düşündüm yedek a950 pro alsam mı diye
Mouse almıştım dongleı sallayınca şakır şükür ses geliyordu mail falan hiç bişiye dönmüyorlar yani sadece eline mal gelir ne çıkacağı şansa haberin olsun.mousede sorun olurmu sence