❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

2k bandında gördüğüm kadarıyla beyaz mouseler o fiyat bandında daha iyisi bulunabilir mi ki ya da ortamı bozmayıp logitech g pro tarzı devam etsem daha mı mantıklı olur sizce
Logitech'e o kadar para vermeye değmez dareu A950 pro ile aralarında az fark var,ben olsam dareu a950 alırdım

2k bandında gördüğüm kadarıyla beyaz mouseler o fiyat bandında daha iyisi bulunabilir mi ki ya da ortamı bozmayıp logitech g pro tarzı devam etsem daha mı mantıklı olur sizce
Çek logiyi hocam kalitesi ve garantisi var bi kere teredütte kalma hiç

Logitech'e o kadar para vermeye değmez dareu A950 pro ile aralarında az fark var,ben olsam dareu a950 alırdım
siparişini geçiyorum o zaman hocam teşekkürler g203 ve 2 t80 i satıp klavyeyide alacağım bonus pay kampanyası var sanırım 350 tl indirim uyguluyor

a950 pro mükemmel fiyat (büyük zamdan önce 2000 liraydı) , klavyeler hemen büyük zamdan önceki fiyatalara düşmüş gayet iyi. Klavye mouse arayan arkadaşlar değerlendirsin. Apexim var ama ben bile bi düşündüm yedek a950 pro alsam mı diye :D

a950 pro mükemmel fiyat (büyük zamdan önce 2000 liraydı) , klavyeler hemen büyük zamdan önceki fiyatalara düşmüş gayet iyi. Klavye mouse arayan arkadaşlar değerlendirsin. Apexim var ama ben bile bi düşündüm yedek a950 pro alsam mı diye :D
Ben A950 Pro da alacağım sanırım hangisi hoşuma giderse diğerini satarım artık :D.

bu mouse 4k değil galiba 4k ready gibi aparatı sonradan satın alınacak galiba.4k olanlar 2400TL

flydigi direwolf 2 yada t4 cyclone pro düşünüyorum alınır mı? Yada Flydigi vader 4 pro'ya 3.5K vermek mantıklı mı?

kablosuz mouse ihtiyacım var arkadaşlar hard valorant oynuyorum sizce bu fiyata almalı mıyım bütçem gerçekten çok çok kısıtlı bu bile zor yani

Geri