Neler Yeni

❌İndirim Bitti! CONNECT GAME ürünlerinde indirim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
eyyüb
İkiside aynı işi aynı şekilde yapıyor hocam. Gecikme, takılma yok. Dareu’nun net olarak skatezleri ve mcu’su daha iyi. Apex’te 8k olması, dock ve manyetik şarj avantajı var. Açıkçası mcu farkını hissetmedim. 8k-4k farkı da aynı şekilde hissedilmiyor. Manyetik şarj falan güzel ama hayati önem taşımıyor, dareuya da kabloyu takıyorsun 15-20 dk şarj ile günlerce çalışıyor. En önemli fark ergonomi, apex daha küçük ellere hitap ederken, dareu orta-küçük diyebilirim. Ben görüntüsünden dolayı ve küçük elli olduğum için apexi tercih ettim. Ama dareudan da gayet memnundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grip tape yapıştıracaksan siyah, sade kullanacaksan beyaz derim :)
Bekledim ürün var gümrük işini çözersem buna ihtiyacım yok çözemez sem artık başımızın çaresine bakicaz 😆
Compact ürün sevmiyorum ama denerim şansımı bir.
2 güne kalırsa bakarım artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hasan
Bir kişi üç kişi beş kişi değil onlarca kişiyi dolandırdı bu connect game. Sattığı malın arkasında durmadı. Şikayet var bu firmanın şikayetleriyle dolu. Bir dolandırılan da benim. Ben yazmadım oraya mesela. Thh falan da uğraşmadım. Onca kötü yoruma vs rağmen hala bu satıcının konusu açılıyor açıldığında da onlarca sayfa yorum alıyor.
Bir araştırmaya göre Türkiye'de dolandırıcı sayısınin nüfusa oranı dünya ortalamasının iki katı imiş. Aynı araştırma da çarpıcı bir sonuç daha var. Keriz sayısının nüfusa oranı Dünya ortalamasının 3 katı imiş. Yani ülkede hala dolandırıcı açığı var 😂

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
eyyüb
Bir tık küçük geliyor Apex, Dareu A950 Pro tam oturur gibime geliyor.
söyle bir tier list var boyutlar belirtili (xs)extra küçük,(s)mal,(m)edium,(L)arge
şeklinde gidiyor boyutlar.
tier list olarakta güzel bir liste.
fnatic maya x 8k aldım ben anca :D
1734556923727.png

1734556936464.png

tulpar59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
dareu ek75 rt geldi arkadaşlar ayarlarıyla ilgili bi yazı video falan var mı bilen varsa sevinirim. Rapid Trigger vs nası ayarlıcam bilmiyorum driver üzerinden mi

oEnesQlf

80+ Silver
dareu ek75 rt geldi arkadaşlar ayarlarıyla ilgili bi yazı video falan var mı bilen varsa sevinirim. Rapid Trigger vs nası ayarlıcam bilmiyorum driver üzerinden mi
Driver üzerinden yt de yabancı bir kanal videosunu çekmiş

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
hangi rengini aldın
Siyah olanı aldım bence çok iyi ışık geçirgenliği vs sesi tokluğu ve çok hızlı klavye. Benim setup beyaz aslında ama beyaz olanı beğenmedim bunun ışık geçirgenliği güzel rgbsini beyaz yapıcam setupıma uyumlu olucak aula f75te boşa çıkmış oldu sarı siteye koyarım.

Top Bottom