Neler Yeni

🔥İndirim CONNECT GAME ürünlerinde indirim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evet zaten çok memnunum sesi falan başka bi olay rapid trigger aklımı bulandırıyor.
Cs'de falan yasaklandı zaten rapid trigger
DÜZENLEME: YASAKLANAN SNAP TAP KARIŞTIRMIŞIM KUSURA BAKMAYIN

Son düzenleme:

Dambıldor

80+ Silver
Vader 4 Pro'nun AC: Black Flag versiyonunu test etmiştim. AC franchiseını ve korsan temasını çok seven biri olarak en fazla ₺1500-1600 verilir diyebiliyorum. Xbox 9th gen her yönden daha kaliteli ve ₺2000'e bulunabiliyor. Deadzone problemlerini geçtim, kasasına dokununca o plastikten her şey anında anlaşılıyor zaten.
Xboxa göre her tusu mekanik, stickler hall efect ve stick tension ayari mevcut xboxin ki gibi 6 aya drift yapmıyor, trigger hall efect ve mekanik switch olarak değişiyor, 4 arka tuşu gibi xbox controllerini 10a katlıyor. Fiyati turkiyede pahalı ama bu fiyata bile cok iyi. Reddit controller kısmında ingilizceniz varsa herkes kalitesini her şeyini övüyor. Sizdeki sorunlu olabilir çünkü 2024un en iyi controlleri diyor çoğunluk. Tek sorunu stick latencysisi biraz fazla diyor 5-10 kişi onun dışında şikayet çok az. Yurt dışında 50-80 dolar arasinda aliexpres veya local storedan alirsaniz. Deadzone sorunu demişsiniz ama yaziliminda bir sürü özellik mevcut kurcaladiniz mi bilmiyorum. Sorununuzu da bilmiyorum.

Ekler

• IMG-20241122-WA0011.jpg
    IMG-20241122-WA0011.jpg
    583.8 KB · Hit: 70

yiity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yiğit Yaman
Vader 4 Pro'nun AC: Black Flag versiyonunu test etmiştim. AC franchiseını ve korsan temasını çok seven biri olarak en fazla ₺1500-1600 verilir diyebiliyorum. Xbox 9th gen her yönden daha kaliteli ve ₺2000'e bulunabiliyor. Deadzone problemlerini geçtim, kasasına dokununca o plastikten her şey anında anlaşılıyor zaten.
vader 4 pro xbox 9. nesil gamepadlerden bir 10 gömlek daha üstün kalite ve performans konusunda, yakın bile değiller kalite olarak

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çelik
Snap tap sağ ve sol hareketini aynı anda titreterek yapıyor aslında yazılımsal bir etken. Rapid trigger yine arasında belli saniyeler ile sadece basışınının hızını arttırıyor yanii algılama hızı ve içe çöküş mesafesi kısa tuşun.

oEnesQlf

80+ Silver

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
öyle bişey yok snap yasaklandı rapid trigger yasaklı değil
rapid triggerı yasaklayamaz yasaklasa bile engellemenin yolu yok o snap tap dir
çok pardon karıştırmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gecikme var mı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xboxa göre her tusu mekanik, stickler hall efect ve stick tension ayari mevcut xboxin ki gibi 6 aya drift yapmıyor, trigger hall efect ve mekanik switch olarak değişiyor, 4 arka tuşu gibi xbox controllerini 10a katlıyor. Fiyati turkiyede pahalı ama bu fiyata bile cok iyi. Reddit controller kısmında ingilizceniz varsa herkes kalitesini her şeyini övüyor. Sizdeki sorunlu olabilir çünkü 2024un en iyi controlleri diyor çoğunluk. Tek sorunu stick latencysisi biraz fazla diyor 5-10 kişi onun dışında şikayet çok az. Yurt dışında 50-80 dolar arasinda aliexpres veya local storedan alirsaniz. Deadzone sorunu demişsiniz ama yaziliminda bir sürü özellik mevcut kurcaladiniz mi bilmiyorum. Sorununuzu da bilmiyorum.
Fantech Shooter III mü bu mu

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Yağız Berk Özel
Dareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam sizce hangisi daha iyi Apex mi yoksa A950 Pro 4K mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom