furkanerenw
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
o zaman nasıl güvenilirSite güvenilir bi problemi yok ama temudan falan alışveriş yapıyormuş gibi düşünün bi problem çıkarsa üründe ilgilenmicekler.

o zaman nasıl güvenilirSite güvenilir bi problemi yok ama temudan falan alışveriş yapıyormuş gibi düşünün bi problem çıkarsa üründe ilgilenmicekler.
ürün gelmeyecek gibi konuşuluyor ondan diyorum geliyor da garantisi yok gibi düşünün alıp almamak size kalmışo zaman nasıl güvenilir![]()
kanka ürün gelcek de ben manyetik switch almak istiyorum mesela 3k vericem bozulursa naneyi yiyorum bundan dolayı endişem varürün gelmeyecek gibi konuşuluyor ondan diyorum geliyor da garantisi yok gibi düşünün alıp almamak size kalmış
kral bozulsa en fazla switch bozulur. o da zaten hot swap. bu paraya zaten manyetik klavye yok başka.kanka ürün gelcek de ben manyetik switch almak istiyorum mesela 3k vericem bozulursa naneyi yiyorum bundan dolayı endişem var
dogru kral da ne bileyim ya yazdıkları adreste mesela öyle bir mağaza da yok. her şey ofsayt veriyokral bozulsa en fazla switch bozulur. o da zaten hot swap. bu paraya zaten manyetik klavye yok başka.
Hocam Temu'da sorun çıkarsa bi süre vardı galiba 30 gün mü 60 gün mü ne iletişime geçebiliyordunuz muhatap var. Bunlarda yoksa hiç bulaşmamak daha mantıklı geliyorSite güvenilir bi problemi yok ama temudan falan alışveriş yapıyormuş gibi düşünün bi problem çıkarsa üründe ilgilenmicekler.
Hangi siteden aldınız hocam connect gameden miDareu a950 Pro 4k tam 1 yıl önceki indirimlerde 1499a almıştım. Fiyat gayet iyi bence enflasyona göre. Şuan ajazz aj159 apex aldığım için kenara kaldırdım ama gayet güzel mouse. Ara ara kullanılır yine.
Dipnot: Mouse kutusunda; 4k dongle, kablosu, çok güzel desenli bir grip tape, yedek skatez ve kumaş taşıma çantası ile geliyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
x20 mi daha iyidir cyclone mi bide bunun tuslarinin yeri farkli olmasi kafami kurcaladi ?Cyclone daha iymiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Connect game güvenilir mi? düdüklemey kalkmasın bizi
bende bilmiyorum knk arayış içerisindeyimx20 mi daha iyidir cyclone mi bide bunun tuslarinin yeri farkli olmasi kafami kurcaladi ?
Vader 4 Pro'nun AC: Black Flag versiyonunu test etmiştim. AC franchiseını ve korsan temasını çok seven biri olarak en fazla ₺1500-1600 verilir diyebiliyorum. Xbox 9th gen her yönden daha kaliteli ve ₺2000'e bulunabiliyor. Deadzone problemlerini geçtim, kasasına dokununca o plastikten her şey anında anlaşılıyor zaten.flydigi direwolf 2 yada t4 cyclone pro düşünüyorum alınır mı? Yada Flydigi vader 4 pro'ya 3.5K vermek mantıklı mı?