Haydarıntohumu
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
3k verilmez buna
3k verilmez buna
Yok hocam bursadayim benYer neresi reis inşallah yakındır ben igdirdayim tanıdığın var mı ya da burada
verılır tft ekranlı swıtchlerıde baya kalıtelı3k verilmez buna
Satıcı birde ares adam ürünü göndermiyor da bekletiyor hayatta almam3k verilmez buna
Bende var gayet memnunum3k verilmez buna
Verilmez hocam tft ekranı bir süre sonra açmazsınız bile bende vardı sattım aulaya geçtim daha iyiverılır tft ekranlı swıtchlerıde baya kalıtelı
bende de vardı sattım aula aldım öyle diyimBende var gayet memnunum
Ares iyidir hocam bende Ares satıcısın'dan almıştım 2600'e gift switch fakat 3k değmez bunaSatıcı birde ares adam ürünü göndermiyor da bekletiyor hayatta almam
Nasıl yaparızYok hocam bursadayim ben
Yok hocam verilmez 3K edecek bir klavye değil küçücük TFT ekran gereksiz koyulacaksa adam akıllı ekran koyulmalı. Ak820 Pro'da 2.4G kullanırken sorun yaşama ihtimaliniz var kronik herhalde o sorunu.verılır tft ekranlı swıtchlerıde baya kalıtelı
Ben red olanı ve gifti sipariş verdim bekletip durdu göndermedi iptal ettimVerilmez hocam tft ekranı bir süre sonra açmazsınız bile bende vardı sattım aulaya geçtim daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende de vardı sattım aula aldım öyle diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ares iyidir hocam bende Ares satıcısın'dan almıştım 2600'e gift switch fakat 3k değmez buna
Red yok ki bunda gift ve flying varBen red olanı ve gifti sipariş verdim bekletip durdu göndermedi iptal ettim
Hangisi ucuzsa onu alınAula f75 daha iyi değil mi hocam
820 pro değil dediğim 892 mı neydi sanırımRed yok ki bunda gift ve flying var
Bilmiyorum kiNasıl yaparız
Ben de indirimde falan sandım. Konudaki klavyeden neredeyse 2 kat daha pahalı gelmişsin daha iyi diye öneriyorsun Eğer 2800TL olan Dareu EK75RT'den iyi diyorsan yanılıyorsun. EK75RT manyetik switch, oyun için çok daha iyi.