🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

Ek75 Pro almıştım bugün geldi hiçbir sorunu yok kutusu dahi düzgün fakat 100 lira kargo kitliyorlar bilginize.

m800 pro uygun gibi geldi ama mouse ihtiyacım yok. Beyaz mouse de almak istiyorum. Çok kararsız kaldım :D

500 liralık mauslar işe yarar mı?

500 liralık mauslar işe yarar mı?
3389 var, model o dan felan iyiler gibi. 500 beleş. xm1r daha iyi olur tabii ama iş görür o paraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

m800 pro uygun gibi geldi ama mouse ihtiyacım yok. Beyaz mouse de almak istiyorum. Çok kararsız kaldım :D
m800 pro mcu sebebiyle sorunlu bir mouse, eğer fps oyunları felan oynuyorsan sana göre degıl hele ki connect satıcıyken. dareu a950 alabilirsen o çok okey bir mouse ama fiyatıda pahalı maalesef buna oranla.

3389 var, model o dan felan iyiler gibi. 500 beleş. xm1r daha iyi olur tabii ama iş görür o paraya.

m800 pro mcu sebebiyle sorunlu bir mouse, eğer fps oyunları felan oynuyorsan sana göre degıl hele ki connect satıcıyken. dareu a950 alabilirsen o çok okey bir mouse ama fiyatıda pahalı maalesef buna oranla.
xm1r çok çirkin küçük kız kardeşime alacağım :ROFLMAO:

garantisi yok, iade yapamazsınız. dolandırıcı bir firma.
hocam senle bidaha tartısmayacagım, belirttigim gibi garantisiz alıyormuş gibi düşünerek alabilirsiniz. çinden alırken oh çok ucuz demeyi biliyoruz. yarı fiyatında piyasanın bunlar.

ne zamana kadar surer
belirtsiz ama genelde bitirmeden önce duyuru yapıyorlar sosyal medyadan, takip etmek gerekli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,849
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri