Neler Yeni

🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
Yazmayı unutmuşum 4k dongledan bahsediyorum
evet, içinden taşıma çantası, yedek skatez, elin kaymasın die grip tape miydi neydi ondan, kablo, ve 4k dongle çıkıyor. kutu içeriginde eksik yok fazla var resmen.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
ıyı degıl ama bu fıyatlara alınabılır
hocam site dolayısıyla bir ürün alırken burdan iyice arastırmak lazım. alanlar memnun mu, sorun yaşamış mı vs. yabancı forumlara kadar inmek gerekli. olası bir sıkıntıda elde kalıyor cunku. dareu a950 pro bu konuda iyi şikayet yok gibi bişey ama deluxta durumlar kötü. ben önermem sahsen

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam site dolayısıyla bir ürün alırken burdan iyice arastırmak lazım. alanlar memnun mu, sorun yaşamış mı vs. yabancı forumlara kadar inmek gerekli. olası bir sıkıntıda elde kalıyor cunku. dareu a950 pro bu konuda iyi şikayet yok gibi bişey ama deluxta durumlar kötü. ben önermem sahsen
bu butce daha ıyı bırsey varmı varsa onerın tabıkı sıkıntılar oluyor ulasılmıyor dıyolar ama mail atınca bakıyolar yapan arkadaslar hep oyle yapıyor

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
bu butce daha ıyı bırsey varmı varsa onerın tabıkı sıkıntılar oluyor ulasılmıyor dıyolar ama mail atınca bakıyolar yapan arkadaslar hep oyle yapıyor
hocam pek bakmıyorlar, hele ki şikayetlere bakarsak bence pek güven vermiyor. bu paraya mesela az koyulup tr garantili z1 e bakılabilir oda baken ama sorun yaşarsan daha rahat ulasırsın vs. ama genede fiyat iyi bişey demiyorum. sıkılıcak kurşun tek kalmadıysa sıkılabilir diyim bitireyim bu mevzuyu.

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam pek bakmıyorlar, hele ki şikayetlere bakarsak bence pek güven vermiyor. bu paraya mesela az koyulup tr garantili z1 e bakılabilir oda baken ama sorun yaşarsan daha rahat ulasırsın vs. ama genede fiyat iyi bişey demiyorum. sıkılıcak kurşun tek kalmadıysa sıkılabilir diyim bitireyim bu mevzuyu.
z1 de aynı mcu sensor ama stokta yok renk secenegı yok ama yazarken thh ye basvuracagınızı soyleyın korkacaklardı yavas olacaktır ama en sonunda sonuca ulasacaktır

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
hocam sizinkide çok garipmiş, bende anlayamadım açıkcası. hangi ürünü almıştınız merak ettim.
darmoshark m3 4k
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakmıyorlar hocam nereye bakıyorlar. Kaç tane mesaj attık tek 1 dönüş yok

Gurkanpiro

80+ Gold
darmoshark m3 4k
m3s daha ıyı degılmı

darmoshark m3 4k

bakmıyorlar hocam nereye bakıyorlar. Kaç tane mesaj attık tek 1 dönüş yok
yapanlar var hocam darlayın thh ye basvuracagınız soyleyın yavas bır surec olacaktır ama en sonunda sonuclanacaktır

Top Bottom