🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

hocam kopma sorunları var, onun dışında fiyatına göre bir ürün. bu parada 3395 yok ztn şans verilebilir fakat dedıgım gibi riskli biraz.
kopma problemlerini bende denk geldim. mesafe kaynaklı mı yoksa kronik mi sence?

kroniktir muhtamelen, baken mcuların genel problemi. x3 de felanda vardı. dareu a950 pro bakılabilir bence kablosuz olarak min.
şunu bi sipariş verip detaylı bir öttürüp inceleyelim o zaman ya.

hocam senle bidaha tartısmayacagım, belirttigim gibi garantisiz alıyormuş gibi düşünerek alabilirsiniz. çinden alırken oh çok ucuz demeyi biliyoruz. yarı fiyatında piyasanın bunlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

belirtsiz ama genelde bitirmeden önce duyuru yapıyorlar sosyal medyadan, takip etmek gerekli.
ben de farklı bir şey söylemedim neyin tribindesin? gören de firma sahibi sensin sanıcak.

ben de farklı bir şey söylemedim neyin tribindesin? gören de firma sahibi sensin sanıcak.
hocam bana göre dolandırıcı ağır bir itaf, bunu daha öncede tartıştık bidaha tartışmak istemedigim için dedim. triplendigim filan yok ztn firmayı göme göme öneriyorum önerirken.

hocam bana göre dolandırıcı ağır bir itaf, bunu daha öncede tartıştık bidaha tartışmak istemedigim için dedim. triplendigim filan yok ztn firmayı göme göme öneriyorum önerirken.
hocam thh ürün değişimini talep etti ürünü yolladık yolladığımız ürün geri gelmedi? ne yenisi geldi ne de eskisi geldi? bu dolandırıcılık değil mi? parayla aldığımız ürüne çöktüler resmen. Bunlar böyle giderse yarın bir gün birinin kafası atıp kurşuna dizecek dükkanlarını haberleri yok.

hocam thh ürün değişimini talep etti ürünü yolladık yolladığımız ürün geri gelmedi? ne yenisi geldi ne de eskisi geldi? bu dolandırıcılık değil mi? parayla aldığımız ürüne çöktüler resmen. Bunlar böyle giderse yarın bir gün birinin kafası atıp kurşuna dizecek dükkanlarını haberleri yok.
hocam sizinkide çok garipmiş, bende anlayamadım açıkcası. hangi ürünü almıştınız merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,530
Üyeler
192,741
Son üye
akra4142
Geri